Burak Yılmaz'a büyük tepki

Burak Yılmaz'a büyük tepki
Trabzonspor formasıyla Galatasaray'a karşı sadece 2 gol atabilen golcü oyuncu dün yokları oynadı. Taraftar yıldız futbolcuyu hedef tahtasına koydu.

Trabzonspor'un Galatasaray karşısında aldığı mağlubiyetin baş sorumlusu Burak Yılmaz gösterildi. Golcü oyuncuya yönelik oyun planı dışında fazla alternatifi olmaması bordo mavililerin en büyük zaafı olarak haftalardır dile getiriliyordu ancak Burak'ın dün sarı kırmızılı defans arasında kaybolması, bir pozisyona dahi girememesi, hava topuna çıkmaması, savunmaya katkı vermemesi ve sürekli ofsayta düşmesi herkesin tepkisini çekti. Tecrübeli futbolcu karşılaşma öncesinde rakip tribünlerle de tartışma yaşadı.

Sahada yer aldığı son 6 maçta takımına 7 gollük katkıda bulunan Burak Yılmaz'ın dünkü performansı hayal kırıklığından da öteye gitti. Bordo mavili taraftarlar bugüne kadar her konuda destekleri golcü futbolcuyu bu kez eleştirdiler, sert yorumlarda bulundular.

burak yılmaz trabzonspor - galatasaray
 

Sadece Fener'e attı


Bu arada derbi maçların 6'sından 4'üne çıkan Burak Yılmaz ilk yarıdaki Galatasaray ve ikinci devredeki Beşiktaş mücadelelerini kaçırmıştı. İki Fenerbahçe maçında da sahada olan golcü futbolcu iki gol kaydederken Galatasaray ve Beşiktaş karşısında sevinç yaşayamadı. Burak Yılmaz şampiyonluk mücadelesi veren Medipol Başakşehir'e de 2 maçta 2 gol attı. Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.