Burak Yılmaz Başakşehir yolunda!

Burak Yılmaz Başakşehir yolunda!
Ligde şampiyonluk potasında mücadelesini sürdüren Medipol Başakşehir diğer taraftan da transfer için önemli adımlar atmaya devam ediyor. Arda Turan'dan sonraki yıldız isim ise Burak Yılmaz.

Turuncu lacivertliler devre arasında milli futbolcu Arda Turan'ı kadrosuna katarak büyük bir sükse yapmış ve adından söz ettirmişti. Şimdi ise yıldız oyuncunun en yakın arkadaşı olan Burak Yılmaz için girişimler başladı. Eğer Trabzonspor ile anlaşma sağlanırsa golcü futbolcu ile sözleşme imzalanacak.
 

Burak Yılmaz neden Başakşehir'e gider?


1- Şampiyonlar Ligi: Avrupa kupalarında mücadele etmesi kesinlik kazanan Başakşehir'in Şampiyonlar Ligi'nde yer alması için güçlü bir kadro gerekli. Burak Yılmaz da bu kadronun bir parçası olabilir.

2- Maaş sıkıntısı yok: Burak Yılmaz'ı kadrosuna katmak isteyen Başakşehir'de bugüne kadar kimse alamadığı maaş üzerinden gündeme gelmedi. Trabzonspor'da ise bu durum tam tersi bir halde. Hatta son oynanan Antalyaspor maçının ardından konuşan 'Kral' lakaplı golcü ayrılık sinyali verdi.

burak yılmaz

3- Arda Turan: Futbol hayatının ilk yıllarından bu yana Selçuk İnan ve Arda Turan ile arkadaşlıkları sürekli gündemde olan Burak Yılmaz için Başakşehir'in adı geçince her şey değişti. Aynı takımda oynamak istediği 'Karam' lakaplı 'kankasıyla' bilinen golcü oyuncunun ilk tercihi turuncu lacivertliler olabilir.

4- Abdullah Avcı: 85-87 jenerasyonunun en önemli isimlerinden biri olan Burak Yılmaz'ın Abdullah Avcı ile diyalogunun da Başakşehir'e gitmesi konusunda belirleyici rol oynaması bekleniyor.

5- Ligdeki konumu: Medipol Başakşehir Kulübü her ne kadar yeni yapılanan bir ekip olsa da özellikle son iki sezondur verdiği mücadele ile dikkat çekiyor. Geçen sezonu 2. sırada tamamlayan İstanbul ekibi bu sezon da  son 3 haftaya şampiyonluk potasında girdi. Trabzonspor'un uzun süredir içerisinde yer almadığı yarışta yeni bir heyecan arama ihtimali de bulunan Burak Yılmaz kendisini turuncu lacivertlilere bağlayan sözleşmeye imza atabilir. BURAK ZİHNİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum