Burak Yılmaz Trabzonspor taraftarını ikiye böldü: Gidecek mi kalacak mı?

Burak Yılmaz Trabzonspor taraftarını ikiye böldü: Gidecek mi kalacak mı?
Trabzonspor Yönetimi her ne kadar yüksek maaşlı oyuncularla görüşme yoluna gidecek olsa da taraftarın tek gündemi Burak Yılmaz. Golcü futbolcunun yerini dolduramayacak olacağını düşünen bordo mavililer sonucu merakla bekliyor. Burak Yılmaz ise Instagram'dan yaptığı paylaşımlarla düşünce olarak taraftarı ikiye böldü.

7 sezon sonra sırtına geçirdiği Trabzonspor formasıyla gol kralı Bafetimbi Gomis'in de önünde bir ortalama tutturarak 23 gol kaydeden Burak Yılmaz'ın gelecek sezon hangi takımda oynayacağı merak konusu. Beşiktaş, Medipol Başakşehir ve Galatasaray'ın devrede olduğu biliniyor. İki eski takımı tarafından durumu titizlikle takip edilen golcü oyuncunun önceki günlerde çektiği ihtar yapılan ödemeler sebebiyle boşa çıkmıştı. Dün de resmi Instagram hesabından Trabzonspor formalı üç kare paylaşan Burak Yılmaz, taraftarı gidecek mi kalacak mı sorusuyla baş başa bıraktı. Sosyal medyada birçok yorum yapıldı.

Takımdaki geleceği konusunda sonucun netleşmesi beklenen Burak Yılmaz, Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun Başdanışmanı Özkan Sümer ile medya ve internet üzerinde girdiği söz düellosu sonrası hedef haline de gelmişti. Golcü futbolcunun yeni dönemdeki kararı yönetimin transfer rotasını da değiştirebilir. Avrupa kupalarında oynamak isteyen tecrübeli santraforun kendisine kolaylık isteyebileceği de ihtimaller arasında.

Burak Yılmaz dün şu kareleri paylaştı;

burak yılmaz instagram

Söz konusu paylaşımların ardından Burak Yılmaz'ın Trabzonspor'a veda ettiği konuşulurken bir diğer görüş ise takıma bağlı olduğunu gösterdiği yönünde.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.