CANLI İZLE | Kayserispor Fenerbahçe maçı nasıl izlenir?

CANLI İZLE | Kayserispor Fenerbahçe maçı nasıl izlenir?
Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe, Kayserispor deplasmanına çıkıyor. Kayserispor Fenerbahçe maçı nasıl izlenir? sorusunun yanıtı haberde.

Deprem felaketi sonrasında yeniden başlayan Süper Lig'de yeni bir hafta daha futbol severlerle buluşuyor. Yaşananların acısını bir nebze de olsa unutturmak isteyen kulüpler dğer yandan da oynadıkları karşılaşmaları kazanarak şampiyonluğa ulaşmayı arzu ediyor. Bu haftanın en kritik mücadelelerinden biri Kayseri'de oynanacak. Fenerbahçe, Yukatel Kayserispor deplasmanında 3 puan arayacak. Sarı lacivertlilerin deplasman yasağı nedeniyle daha da fazla önem verdiği karşılaşmaya dair yayın bilgileri merak konusu. Kayserispor Fenerbahçe maçı nasıl izlenir? sorusunun yanıtı haberde.



Kayserispor Fenerbahçe maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Şampiyonluk yolunda en önemli duraklardan biri olan Kayseri'de galibiyet elde etmek isteyen Fenerbahçe'nin son dönemin çıkıştaki takımlarından Kayserispor ile karşılaşacağı zorlu sınav 4 Mart 2023 Cumartesi günü 20.00'de başlayacak. Maç internette beinconnect.com.tr ve todtv.com.tr ile televizyonda Bein Sports 1'den yayınlanacak.


 

Kayserispor Fenerbahçe maçı şifresiz canlı izle

Bu hafta Fenerbahçe ile Kayserispor arasında oynanacak Süper Lig karşılaşmasını izlemek isteyenler şifresiz erişim sağlayabilecek. Deprem felaketi nedeniyle yapılan açıklamada 2 haftada oynanacak tüm 90 dakikalarda şifre uygulanmayacak ve futbol heyecanı çok daha fazla kişiye ulaşabilecek.


 

Kayserispor Fenerbahçe maçı öncesi istatistikler

Fenerbahçe'ye rakip olduğu son altı Süper Lig maçının beşinden mağlup ayrılan Kayserispor (1B), bu karşılaşmaların tamamında 2+ gol yedi.
Kayserispor'a konuk olduğu son iki Süper Lig maçını kazanan Fenerbahçe, bugüne kadar bu deplasmanda üst üste üç galibiyet alamadı.
Son iki sezonda İstanbul takımlarını konuk ettiği 11 Süper Lig maçının yedisini kazanan Kayserispor (4M), bu süreçte Fenerbahçe'ye rakip olduğu tek karşılaşmadan 4-0 mağlup ayrıldı.
Süper Lig'deki son maçında Konyaspor'u 4-0 mağlup eden ve bu sezon sekizinci kez bir karşılaşmada 4+ gol atan Fenerbahçe, en son 2010/11'de daha yüksek bir sayıya ulaştı (11).
Süper Lig'deki son üç maçını kazanan Kayserispor, Çağdaş Atan yönetimindeki en uzun serisini yaşıyor. Sarı-kırmızılıların en üst ligde üst üste dört galibiyet aldığı son süreç ise Ocak-Şubat 2017 arasındaydı.
Bu sezon Süper Lig maçlarında en uzun süre skor avantajıyla oynayan takım olan Fenerbahçe (874 dakika), aynı zamanda Galatasaray'ın (15) ardından geri düştüğü karşılaşmalardan en fazla puan çıkaran ekip konumunda (11).
Görev yaptığı son beş Süper Lig maçında dört golde pay sahibi olan Gökhan Sazdağı (1 gol & 3 asist), daha önceki 39 karşılaşmada ulaştığı sayıyı yakaladı (3 gol & 1 asist).
Kariyerinde en fazla lig golü attığı sezonu yaşayan Enner Valencia (22), görev yaptığı son üç Süper Lig maçında da fileleri havalandırdı ve Türkiye kariyerinin en uzun serisini tekrarlamak istiyor (Mayıs-Ağustos 2022).
Süper Lig'de görev yaptığı son üç maçta yedi gol atan Enner Valencia, bu sezon yedi karşılaşmada 2+ gol sevinci yaşadı. Opta'nın bu alanda detaylı analize başladığı 2007/08'den bu yana daha yüksek sayıya ulaşan sadece iki isim bulunuyor: Burak Yılmaz (2011/12'de 10) ve Mbaye Diagne (2018/19'da 10).
Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan'ın Süper Lig kariyerinde mağlup edemediği takımlar arasında en fazla karşılaştığı rakibi Fenerbahçe (1B 2M).


 

Kayserispor Fenerbahçe maçı muhtemel 11'ler

Kayserispor: Cenk Gönen, Ramazan, Hosseini, Kolovetsios, Carole, Campanharo, Kemen, Cardoso, Mané, Mensah, Gökhan

Fenerbahçe: Altay, Ferdi, Samet, Szalai, Lincoln, Arao, Zajc, İrfan Can, Rossi, King, Valencia

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.