Çaykur Rizespor - Trabzonspor maçı canlı izle beIN SPORTS HD 3

Çaykur Rizespor - Trabzonspor maçı canlı izle beIN SPORTS HD 3
Spor Toto Süper Lig'in 34. hafta mücadelelerinde Çaykur Rizespor evinde Trabzonspor'u konuk edecek. Son haftaların iki formda ekibinin karşı karşıya geleceği mücadelenin sonucu merakla bekliyor. Çaykur Rizespor - Trabzonspor maçı internetten canlı yayın izle linki de haberimizde.

Galatasary'ın şampiyonluğu ile tamamlanacak olan Spor Toto Süper Lig'de kalan 9 maç bu hafta oynanacak. O mücadelelerden birinde ise Karadeniz derbisi heyecan fırtınasına sahne olacak. Çaykur Rizespor evinde Trabzonspor'u ağırlayacak. İlk maçta aldığı yenilgiyi telafi etmek isteyen yeşil mavililere karşı bordo mavililer ise 11 haftadır yenilmemezlik serisini korumak isteyecek. Taraftarlar bu önemli mücadeleyi de izleyebilmek için araştırmalara başladı. Çaykur Rizespor - Trabzonspor maçı canlı izle linki bu sayfada. Çaykur Rizespor - Trabzonspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?



Rakibine 1 kez yenildi


Sezonu 4. olarak tamamlamayı garantileyen ve 3.'lük şansını son haftaya taşıyan Trabzonspor, rakibine 10 maçtaki üstünlüğü ile dikkat çekiyor. Bordo mavililer bol gol attığı rakibine karşı 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Toplamda 22 kez rakip fileleri havalandıran bordo mavililer kalesinde ise 9 gol gördü.



Dipten çıktı


İlk yarıyı son sırada tamamlayan Çaykur Rizespor ikinci devrede gösterdiği performansla herkesi kendine hayran bıraktı. Karadeniz temsilcisi Okan Buruk ve yeni transferleriyle çıktığı 17 haftalık mücadelede önemli sonuçlar elde etti ve bir ara Avrupa kupaları potasına da girmeyi başardı. Şu an 10. sırada bulunan Atmacalar herhangi bir küme düşme korkusu yaşamıyor.

yusuf yazıcı



UEFA ve Karaman morali


Trabzonspor'da son hafta öncesinde UEFA Avrupa Ligi'ne katılacak olmanın ve Ünal Karaman'ın sözleşmesinin mutluluğu yaşanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın devreye girmesiyle UEFA nezdinde önemli bir eşiği geçen bordo mavililerde çıkacak kararın olumlu olması bekleniyor. Ayrıca kulübe geldiği günden bu yana sadece performans değil, karakter anlamında da pozitif değerler katan Ünal Karaman'ın sözleşmesi iki yıl uzatılacak.

trabzonspor 2-1 beşiktaş


Trabzonspor'un kadrosu


Fırtına'da Beşiktaş maçının ilk 11'i bozulmayacak. Trabzonspor'un şu şekilde sahaya çıkması bekleniyor: Uğurcan, Pereira, Hüseyin, Hosseini, Novak, Sosa, Abdülkadir, Yusuf, Abdülkadir Ömür, Nwakaeme, Rodallega.


Çaykur Rizespor - Trabzonspor maçı canlı izle


İki takım arasındaki zorlu mücadele öncesinde milyonlarca taraftar karşılaşmayı izlemenin yollarını arıyor. Çaykur Rizespor - Trabzonspor maçı internetten canlı yayın seçeneği ile izlenebilmektedir. Alternatifler ise Digiturk Play ve Bein Connect'tir. İki platformdan satın alacağınız paketlerle birlikte karşılaşmayı FULL HD seyredebilirsiniz.


Çaykur Rizespor - Trabzonspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?


Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Çaykur Rizespor ile Trabzonspor'u karşı karşıya getirecek maç saat 21.00'de başlayacak ve beIN SPORTS HD 3'ten canlı yayınlanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.