Cenk sonrası rota Balotelli

Cenk sonrası rota Balotelli
Cenk Tosun'un Everton'a an meselesi haline geldiği şu günlerde Beşiktaş yeni santraforu arayışını sürdürüyor. Siyah beyazlıların ilk hedefi İtalyanların yaramaz çocuğu Mario Balotelli.

Siyah-beyazlı yönetim, yeni yılın ilk günlerinde Everton'a imza atacak olan Cenk Tosun'un boşluğunu doldurmak için dört koldan çalışıyor. Birçok forvetle temasa geçen Beşiktaşlı yetkililerin listesinin ilk sırasında Balotelli yer alıyor. Ortada pek çok isim dolaşsa da, devre arası olması, rakamların uçması, kimsenin oyuncusunu bırakmak istememesi gibi unsurlar arka arkaya eklenince, Balotelli tek alternatif olarak ortaya çıkıyor. 27 yaşındaki İtalyan forvetin Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istemesi, İtalya ve İngiltere'ye dönmek istememesi, Nice'de akıllanması ve en önemlisi de inanılmaz bir potansiyeli olması, artıları.

NİCE'DE AKILLANDI
Ayrıca Nice'le sözleşmesi sezon sonunda bitmesi ve Fransız ekibiyle yaptığı özel anlaşma da Balotelli'nin cebinde. Tüm bu şartlar bir araya getirildiğinde İtalyan yıldız mükemmel bir seçenek gibi duruyor. Diğer adayların Gignac (Tigres), Slimani (Leicester) ve Boakye (Kızılyıldız) olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.