Cimnastiğin tam zamanı

Cimnastiğin tam zamanı
Performans Ritmik Cimnastik Kulübü tarafından, Türkiye Cimnastik Federasyonu’nun himayesinde düzenlenen , Boğaziçi Kupası 2022, uluslararası pek çok profesyonel kulübü İstanbul’da buluşturuyor

Bu uluslararası turnuvaya Türk kulüplerinin yanı sıra Bulgaristan, Romanya, İngiltere, Bosna Hersek, Ukrayna, Azerbaycan, Kazakistan, Özbekistan, Gürcistan, Mısır, Lübnan, Dubai ve Kuveyt gibi ülkelerden toplam 60 spor kulübü, 80 Antrenör ve 20 Milli hakem katılacak. 2004-2017 yılları arasında doğan 600’ü aşkın profesyonel sporcu, Minikler, Küçükler, Yıldızlar, Gençler ve Büyükler olmak üzere 5 kategoride 13 ayrı yaş grubunda kıyasıya mücadele edip dereceye giren sporcular, düzenlenecek törenle madalya, kupa ve çeşitli hediyelerle ödüllendirilecek. Turnuvaya katılan sporcular ve aileleri, etkinliğin son gününde düzenlencek galada yorgunluklarını atacak.
Performans Ritmik Cimnastik Spor Kulübü, 2014 yılından bugüne, Türkiye Cimnastik Federasyonu’na bağlı olarak İstanbul Esenyurt’ta, ritmik cimnastik alanında faaliyetlerini sürdürüyor. Ritmik Cimnastik branşında lisanslı ve milli sporcu yetiştiren kulübümüz, kuruluşundan sadece üç yıl sonra, 2017 sezonunda Cimnastik Federasyonu Cimnastlig’de 1. lige çıkma başarısını gösterdi. Minikler, Küçükler, Yıldızlar ve Gençler kategorisinde 38 sporcu ile ulusal ve uluslararası müsabakalara katılarak başarılar elde ettiler.

cimnastik
 

cimnastik

BARIŞ KIŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.