Claudio Bravo İstanbul'a gelmeyi kabul etti!

Claudio Bravo İstanbul'a gelmeyi kabul etti!
Lloris Karius sonrasındaki kaleci seçimini de İngiltere'den yapan Beşiktaş'ta gündeme gelen en güçlü aday Manchester City'nin Şilili file bekçisi Claudio Bravo'ydu. Deneyimli eldiven İstanbul'a gelmeyi kabul etti ancak eşi ülkesine dönmek istiyor. Kartal Falcao örneği ile Bravo'nun eşini ikna etmek için çalışıyor.

Gelecek sezon iddialı bir takım kurmak isteyen Beşiktaş ilk olarak kalesini sağlama almak için harekete geçti. Bravo ile temas kuran ve olumlu yanıt alan Kara Kartal, eşinin ülkesine dönmesi isteği konusunda bir tavır ortaya koyması sonrasında devreye girdi. Beşiktaş ise burada devreye girdi ve Şili'den aldığı bilgileri ortaya koydu. Bravo ve eşine yaşanan protestolar sonrasında yaşanan ekonomik krizi, pandemi döneminde hastane yetersizliği ve yaşanan sağlık krizini, Santiago şehrinin dünyanın en tehlikeli şehirlerinden birisi haline geldiğini hatırlattı.

Falcao'nun eşi örnek gösterişdi
İstanbul'daki güvenlik önlemlerinden, suç oranlarının düşüklüğünden ve sağlık sisteminin gücünden bahsedildi. Falcao'nun eşinin, "Türkiye'de sağlık sistemi muhteşem" instagram paylaşımı da hatırlattılar. Şili ve İngiltere ile karşılaştırıldığında Türkiye'de ailecek güvende olacaklarını anlattılar. İstanbul'da güvenlik konusunda da herhangi bir sıkıntıları olmayacağının altını çizdiler.

.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.