Daniel Sturridge hayali bitti! Sırada yeni hedefler var

Daniel Sturridge hayali bitti! Sırada yeni hedefler var
Sözleşmesini Liverpool ile uzatmayan Daniel Sturridge'den uzun süren görüşmeler sonrası red cevabı alan bordo mavililer farklı hedeflere yöneldi.

Taraftarın neredeyse bir aydır yolunu gözlediği Daniel Sturridge transferinden olumsuz sonuçla ayrılan Trabzonspor'da farklı isimler gündeme gelmeye başladı. Medipol Başakşehir ile sözleşmesi sona eren ve temas halinde olunan Adebayor ile görüşmelerini sıklaştıran bordo mavililer, Niasse için de saldırıyor. Elinde iki forvet alternatifi kalan bordo mavililer bu isimlerden birini tercih edecek.

Golcü transferindeki ilk adımı Sörloth ile atan Trabzonspor'un ikinci seçimi merak ediliyordu. Daniel Sturrdige ile yapılan görüşmelerde sürekli tarih isteyen İngiliz futbolcu sonunda kararını olumsuz olarak bildirdi. Trabzonspor Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu, konu ile ilgili, "Sturridge, bize 'Hayır' dedi. Türkiye'de hiç oynamadığını ve çekinceleri olduğunu söyledi'' diyerek bu defterin kapandığını açıkladı. Böylece elde kalan forvet adayı ikiye düştü. Adebayor ile el sıkışıldı ama Niasse ismi ağırlık kazanıyor.

Niasse ayrılacak
2014'te Akhisar forması giydiği dönemde ciddi şekilde görüşülen ancak transferi son anda yatan Niasse, 2016'da tekrar kiralık olarak gündeme gelmişti. Ancak bu kez de Everton izin vermemişti. Yıllar geçmesine rağmen Fırtına'nın Niasse aşkı bitmedi. Everton'da yeni sezonda forma şansı bulması çok zor gözüken Niasse, 1 yıl mukavelesinin kaldığı Premier Lig ekibinden ayrılacak. İngilizler'in bonservis konusunda sıkıntı çıkartmayacağı öğrenilirken, Trabzonspor Niasse'yi bitirmek için tüm şartları zorluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.