Daniele Santarelli görevi bırakıyor mu? Çok konuşulacak iddia…

Daniele Santarelli görevi bırakıyor mu? Çok konuşulacak iddia…
Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı ile üst üste birçok başarıya imza atan Santarelli hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı!

Filenin Sultanları’nda antrenör değişikliği mi yaşacak? Geçtiğimiz mayıs ayında A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın başına geçen İtalyan teknik adam Daniele Santarelli’nin adı İtalya Milli Takımı için geçmeye başladı.

Voleybolmagazin’in iddiasına göre, İtalya Milli Takımı’nda antrenör değişikliği yaşanacağının ortaya çıkmasının ardından Santarelli’nin ismi de gündeme geldi. İtalya’da düzenlenen bir ankette ise mevcut antrenör Davide Mazzanti ile birlikte Filenin Sultanları’nın başantrenörü Daniele Santarelli ve Sırbistan Milli Takım ve Vakıfbank’ın antrenörü olan Guidetti’nin de isimleri yer aldı.

İtalya, Santarelli için kural değişikliğine gider mi?

İtalya’da milli takım teknik direktörünün kulüp takımını çalıştıramayacağı yönünde bir kural bulunurken, Santarelli’nin kendi ülkesinde Imoco Volley takımının antrenörlüğünü yapıyor.

Türkiye ile anlaşması var

Öte yandan Daniele Santarelli’nin Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı ile sözleşmesi devam ediyor. Ancak İtalyan teknik adamın Sırbistan Milli Takımı ile sözleşmesi devam ederken Türkiye’ye geldiği de biliniyor.

Taraflar sessiz

Konu ile ilgili Santarelli’den bir açıklama gelmezken İtalya Milli Takımı’nın başına getirilecek hocanın kim olacağı merakla bekleniyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.