Davinson Sanchez paylaşılamıyor! Galatasaray'daki performansı sonrası Ada'dan bir talip daha...

Davinson Sanchez paylaşılamıyor! Galatasaray'daki performansı sonrası Ada'dan bir talip daha...
Galatasaray'ın sezon başında Tottenham'dan kadrosuna kattığı Davinson Sanchez'e İtalya ve İngiltere'den talip yağıyor. Kolombiyalı stoper için adeta savaş çıktı. Yönetime gelen resmi olmayan teklifleri yanı sıra yaz aylarında hareketli bir dönem yaşanacak

Şampiyonluk mücadelesini Fenerbahçe'nin 2 puan önünde sürdüren Galatasaray'da birçok futbolcu bireysel performanslarıyla ön plana çıkıyor. Takımın en önemli oyuncularından biri olmayı başaran Davinson Sanchez da sahada yer aldığı süre boyunca isabetli bir transfer gerçekleştirildiğini gösterdi. Güney Amerikalı stoper attığı goller, hızı ve müdahaleleriyle adından söz ettirdi. 3 kez fileleri sarsıp 2 de asist yapan deneyimli stoperin talipleri giderek artıyor.

Önce Napoli sonra Newcastle

Fenerbahçe'den aldığı Min-jae Kim ile şampiyonluk sevinci yaşayan ve 32 milyon euro civarı da kar elde eden Napoli bu kez de Galatasaray'ın yıldızını istiyor. Ayrıca Victor Nelsson da yine istenen isimlerden biri. Ayrıca Premier Lig ekiplerinden Newcastle da kendisini alabilmek adına ilgi kağıdı gönderdi. Yazın da masaya oturulması bekleniyor. Kolombiyalı defans oyuncusunun piyasası da günden güne artıyor. Şu an 17 milyon euro değer biçiliyor. Birkaç Serie A ve Premier Lig takımının da devrede olduğu biliniyor. Yönetimin amacı ise ilk etapta oyuncusunu elde tutabilmek. Ancak başaramazsa en yüksek bonservisi alabilmek.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.