Denizköşkler'e yeni başkan

Denizköşkler'e yeni başkan
Avcılar Denizköşklerspor Kulübü'nde Başkan Münir Sivrikaya'nın rahatsızlığından dolayı çekilmesiyle birlikte olağanüstü kongreye gidildi. Kongrede kulübün yeni başkanı ise Adnan Çoban oldu.

Geçirdiği rahatsızlık sonucu görevinden ayrılmak zorunda kalan Avcılar Denizköşklerspor Kulübü Başkanı Münir Sivrikaya'nın yerine Adnan Çoban geldi. Kulübün gerçekleştirdiği olağanüstü kongre sonucu başkanlığa seçilen Çoban, Avcılar Malatyalılar Dernek Başkanlığı görevini de üstleniyordu. Daha önce de sık sık spor dünyasına görev alan ve en son Yeni Malatyaspor Kulübü Asbaşkanlığı görevini yapan Çoban, şimdi ise Denizköşkler için mücadele verecek. Kulüp lokalinde gerçekleşen renkli kongreye ise Avcılar İlçe Kaymakamı Hulusi Doğan, CHP Avcılar İlçe Başkanı Erhan Bozan, AK Parti Avcılar İlçe Başkanı Yaşar Karaarslan, CHP Avcılar Belediye Başkan Aday Adayı ve Meclis Üyesi Erol Yılmaz ve çok sayıda isim katıldı.

Gençlere katkı verecek
Kongrede konuşan Kaymakam Hulusi Doğan, Avcılar Denizköşklerspor Kulübü'nün ilçenin en önemli kulüplerinden birisi olduğunu söyleyerek, “İnanıyorum ki Denizköşkler spora verdiği destekle gençleri de spora özendirecek. Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durması için sporun varlığı büyük önem teşkil ediyor. Bu anlamda Adnan Bey'in ve kulübün gençliğe katkı vereceğine inanıyorum. Biz bir yandan da artık Denizköşkler'in bir üst liglere çıkmasını istiyoruz. Adnan Başkan ve ekibi de bunu hak ediyor. Denizköşkler, Avcılar'ın adını tüm Türkiye'ye duyursun istiyoruz” dedi. Doğan'ın ardından konuşan Kulüp Başkanı Adnan Çoban ise Denizköşklerspor'un hedefinin profesyonel lige çıkmak olduğunu söyledi. Takımı daha yukarı taşımak için canla başla çalışacaklarını anlatan Çoban, şimdiye kadar kulübe ciddi emekler verdiğini söylediği selefi Münir Sivrikaya'ya da teşekkür etti. Çoban, “Bugüne kadar kulübe emek veren Münir Sivrikaya'ya, sayın kaymakamımız Hulusi Doğan'a ve tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Sizlerin desteğiyle en iyi şekilde çalışacağız” diye konuştu.

Yönetimde kimler var?
Adnan Çoban, Özcan Özbey, Mahir Doğan, Bülent Zeren, Ufuk Güneş, Şeref Seçkin, Ali Şener, Suat Öztürk, Erol Bahadır Bilgiç, Erdal Çoban, Mehmet Sürücü, Ali Osman Mar, Dursun Güven, M. Mahsun Demir, Eyüp Başak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.