Denizlispor Konyaspor canlı izle! İnternetten Bein Sports 1 canlı izle

Denizlispor Konyaspor canlı izle! İnternetten Bein Sports 1 canlı izle
Süper Lig'de bu sezon sadece Trabzonspor'dan puan alan Yukatel Denizlispor evinde İttifak Mobila Konyaspor'u konuk ediyor. Yeşil siyahlılar ilk galibiyetini elde etmek isterken İç Anadolu temsilcisi ise üçüncü maçında 7 puana yükselerek üst sıralara yerleşmeyi planlıyor. Kıran kırana geçmesi beklenen mücadeleyi futbol severler de yakından takip edecek. Denizlispor Konyaspor canlı izle ve İnternetten izle link Bein Sports 1 canlı izle seçenekleri haberimizde.

4 Ekim 2020 Pazar Denizlispor Konyaspor canlı izle! Süper Lig'de bu sezon sadece Trabzonspor'dan puan alan Yukatel Denizlispor evinde İttifak Mobila Konyaspor'u konuk ediyor. Yeşil siyahlılar ilk galibiyetini elde etmek isterken İç Anadolu temsilcisi ise üçüncü maçında 7 puana yükselerek üst sıralara yerleşmeyi planlıyor. Kıran kırana geçmesi beklenen mücadeleyi futbol severler de yakından takip edecek. Denizlispor Konyaspor canlı izle ve İnternetten izle link Bein Sports 1 canlı izle seçenekleri haberimizde.


 

Denizlispor Konyaspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 13:30'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.


 


 


Denizlispor Konyaspor maçı öncesi OPTA istatistikleri

Süper Lig tarihinde Konyaspor'u konuk ettiği yedi maçın beşini toplam 14 gol atarak kazanan Denizlispor (2M), gol atamadığı iki karşılaşmayı da kaybetti.
Konyaspor, Süper Lig tarihinde ilk kez üst üste iki Denizlispor deplasmanından galibiyetle ayrılmak için sahaya çıkıyor.
Sahasında oynadığı son iki Süper Lig karşılaşmasında fileleri havalandıramayan Denizlispor, Ağustos 1996'dan bu yana üç maçlık bir gol hasreti yaşamıyor (4 maç).
Süper Lig'de oynadığı son beş maçta 14 gol atan Konyaspor, aynı sayıda golü daha önceki 21 karşılaşmada kaydedebilmişti.
Bu sezon Süper Lig'de henüz bay haftası geçirmeyen takımlar arasında en az şut çeken (21) ve en az net gol pozisyonu üreten (1) ekip Denizlispor.
Konyaspor bu sezon Süper Lig'de çektiği isabetli şutları en yüksek yüzdeyle gole çeviren takım konumunda (%80; 4/5).
Konyaspor'un geçen sezon gol yemediği iki Süper Lig takımından biri Denizlispor'du (diğeri Ankaragücü). Yeşil beyazlılar, lig tarihinde rakibine karşı üç maçlık bir gole kapama serisi yakalayamadı.
Oynadığı son 11 maçta fileleri havalandıramayan Denizlispor forveti Hugo Rodallega, Süper Lig kariyerinde daha uzun bir gol hasreti yaşamadı (Aralık 2017-Nisan 2018 arasında 11 maç).
Konyaspor forveti Artem Kravets, geçen hafta Beşiktaş karşısında Süper Lig kariyerinde en fazla gol katkısı sağladığı maçı oynadı (2 gol & 1 asist).
Konyaspor forması giyen Levan Shengelia, Süper Lig'de çıktığı son dört maçta dört gole doğrudan katkı sağladı (3 gol & 1 asist).




Denizlispor Konyaspor muhtemel kadrolar

Denizlispor: Pantilimon, Lopes, Subotic, Fabiano, Bakalorz, Recep, Mesanovic, Aissati, Sagal, Rodallega

Konyaspor: Sehic, Guilherme, Uğur, Abdülkerim, Jevtovic, Hadziahmetovic, Milosevic, Ömer Ali Şahiner, Shengelia, Kravets

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.