Djaniny neden Trabzonspor'da kaldı? 9 milyon euroluk teklif sonrasında yaşananlar...

Djaniny neden Trabzonspor'da kaldı? 9 milyon euroluk teklif sonrasında yaşananlar...
Trabzonspor'da gösterdiği performansla son haftalara damga vuran Djaniny için daha önce forma giydiği Suudi Arabistan'dan teklif gelmişti. İlk olarak 7 milyon euro öneren Al Hilal bu fiyatı 9 milyon euroya çıkardı ancak transfer gerçekleşmedi. Bunda bordo mavililerin kiralık talebi belirleyici rol oynadı.

Suudi Arabistan'da Al Ahli formasını giydiği dönemde adından sıkça söz ettiren ve attığı gollerle de krallık da yaşayan Djaniny, Arap kulüplerinin gündeminden düşmüyor. Yeşil Burun Adaları pasaportlu oyuncu için yeniden Arabistan yolu gözükebilir ancak pazartesi günü sona eren transfer dönemi sebebiyle bu süre uzayacak. Al Hilal'in ısrarla istediği futbolcu, yönetimin zaman yetersizliği nedeniyle istediği 'kiralık kalsın' talebiyle birlikte takımda kaldı. Mavi beyazlı ekibin yöneticileri bu öneriyi kabul etmedi.


Yerine kimseyi bulamayız

Fotomaç'tan Yunus Emre Sel'in haberine göre bordo-mavililerde son haftaların parlayan ismi Djaniny Semedo, Al-Hilal'in yoğun şekilde gündemindeydi. Önce 7 milyon euro'luk teklifle Trabzonspor'un kapısını çaldılar. Abdullah Avcı'nın veda etmesi sonrası yönetim, Al-Hilal'e "Hayır" cevabı verdi. Arap kulübü geri adım atmadı ve yüksek bir fiyatla döndüler. Bu defa da 9 milyon euro önerdiler. Ancak transferin sonu yaklaştığı için Al-Hilal'e "Oyuncuyu alın ama bu sene bizde kiralık oynasın. Elimizden çıkarırsak yerine kimseyi bulamayız" yanıtı verildi. Al-Hilal idarecileri de bu teklifi kabul etmedi.


دجانيني djaniny al ahli


Abdullah Avcı da konuştu

Al-Hilal, Djaniny Semedo için Trabzonspor'un önüne ciddi bir meblağ koyarken, tecrübeli forvete de güçlü bir teklif sundu. Abdullah Avcı bu dönemde oyuncusuyla görüşerek "Aklın kalmasın. Sen çok iyi bir oyuncusun. Bugün burada kaldın ama yarın çok daha iyi teklifler alırsın" sözleriyle yıldız ismi rahatlattı.

.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.