Dünya Fenerbahçeliler Günü ne zaman kutlanır? Fenerbahçeliler günü ne zamana denk gelir

Dünya Fenerbahçeliler Günü ne zaman kutlanır? Fenerbahçeliler günü ne zamana denk gelir
Fenerbahçelilerin sabırsızlıkla beklediği gün geldi. Dünya Fenerbahçeliler Günü büyük bir coşku ile kutlanacak. Peki Fenerbahçeliler Günü ne zaman kutlanır? Hangi etkinlikler yapılır? İşte detaylar...

Türk futbolunun ulu çınarlarından Fenerbahçe'nin taraftarlarını bir araya getiren, yurt içinde ve yurt dışında büyük bir coşku ile kutlanan bu anlamlı güne dair detaylar merak ediliyor. 19 Temmuz 19.07'yi temsil ettiği için Dünya Fenerbahçeliler Günü olarak yıllardır kutlanmaktadır. Çeşitli branşlarda faaliyet gösteren kulübün milyonlarca seveni yarın neler yapılacağını da merak ediyor. Detaylar haberimizde.

DÜNYA FENERBAHÇELİLER GÜNÜ 19.07.2019
Fenerbahçelilere özgü bir gün olan Dünya Fenerbahçeliler Günü, her yıl 19 Temmuz'da kutlanmaktadır. Bu özel günde milyonlarca Fenerbahçe taraftarı takımının yanında olarak, takımına destek vermektedir. Yeni sezon kamp çalışmalarını sürdüren sarı lacivertli ekibin taraftarlarının yarın Topuk Yaylası'na giderek büyük bir gövde gösterisi yapması bekleniyor. Ayrıca Kadıköy'de de kalabalık bir grubun yürüyeceği konusunda bilgiler sosyal medya hesaplarından paylaşılıyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.