Dusan Tadic ve Orkun Kökçü karşı karşıya! Önce Türkiye ve Suriye depremi ardından Ramazan

Dusan Tadic ve Orkun Kökçü karşı karşıya! Önce Türkiye ve Suriye depremi ardından Ramazan
Dün akşam Hollanda Kupası yarı finalinde karşı karşıya gelen Feyenoord ile Ajax arasındaki mücadelede gergin anlar yaşandı. Milli futbolcumuz Orkun Kökçü bir kez daha Dusan Tadic ile karşı karşıya geldi. Sırp futbolcu deprem felaketi sonrasında bu kez de Ramazan ayı ile dalga geçti.

BURAK ZİHNİ - Bu sezon performansıyla adından söz ettirmeyi başaran Orkun Kökçü, dün akşam oynanan Feyenoord - Ajax maçında takımı için kaptanlık pazubendini takarak sahaya çıktı. Rotterdam temsilcisi sahadan 2-1 yenik ayrılırken karşılaşma sırasında yaşananlar dünyanın gündemine oturdu. Milli oyuncumuz, Dusan Tadic ile kafa kafaya gelirken Sırp futbolcunun yaptığı hareket tepki gördü.


Ajax finalde

Hollanda Kupası yarı finalinde PSV'nin ardından ikinci finalist belli oldu. Eindhoven temsilcisinin Spakenburg'u yenerek finale yükselmesinin ardından rakibi dünkü Rotterdam'da belirlendi. Feyenoord sahasında Ajax'a 2-1 yenildi. Amsterdam temsilcisini galibiyete götüren golleri Tadic ve Klaassen atarken ev sahibi adına tek sayı ise Gimenez'in kafa vuruşundan geldi. Bu sonuçla kırmızı beyazlılar PSV'nin rakibi oldu.


0x0-son-dakika-haberi-feyenoord-ajax-macinda-skandal-hareket-dusan-tadic-ve-orkun-kokcu-birbirine-girdi-1680756751271


 

Orkun çıldırdı!

Dün oynanan karşılaşmanın 61'inci dakikasında kullanılan taç atışı sonrası Dusan Tadic'in markajına maruz kalan ve ardından yaptığı hareketle yre düşen Orkun Kökçü adeta alev aldı. Rakibinin üstüne yürüyen ve kafa kafaya gelen genç orta sahayı takım akradaşları sakinleştirmeye çalıştırdı ancak ilk etapta başarılı olamadı. Hakemin gelmesiyle birlikte tartışma sona erdi. Genç futbolcu daha Amsterdam'da oynanan ve Feyenoord'un 3-2 kazandığı karşılaşmada da rakibinin elini sıkmamıştı.


0x0-son-dakika-haberi-feyenoord-ajax-macinda-skandal-hareket-dusan-tadic-ve-orkun-kokcu-birbirine-girdi-1680756919809


 

Tepki görmüştü

Sırp futbolcu Dusan Tadic kısa bir süre önce Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremde hayatını kaybedenlerin anısına Hollanda'da düzenlenen kaptanlık bandı kampanyasına katılmamıştı. Türkiye ve Suriye'den gelen tepkiler üzeirne günler sonra paylaşım yapmak zorunda kalmıştı.


 

Ramazanla alay etti

Maçta yaşanan gerginlik sırasında Dusan Tadic'ten herkesi şoke eden bir hareket geldi. Bu sezon Premier Lig sonrasında Eredivisie'de de futbolcuların sahada oruç açmasına izin verilmişti.  Tartışma esnasında elini önce ağzına sonra yere götüren 34 yaşındaki golcü, Ramazan ayı ile dalga geçti.

0x0-son-dakika-haberi-feyenoord-ajax-macinda-skandal-hareket-dusan-tadic-ve-orkun-kokcu-birbirine-girdi-1680756749978


 

Çakmak Davy Klaassen'e isabet etti

Orkun ile  Tadic'in tartıştığı anlarda De Kuip'te talihsiz bir olay daha yaşandı. Tribünlerden atılan bir çakmak, Ajax kaptanı Davy Klaassen'in başına isaebet etti. Hollandalı futbolcunun kafası kanamaya başladı. Ardından da karşılaşma durduruldu. Hakem iki takımı da soyunma odasına gönderdi. Deneyimli isim de karşılaşmaya devam ederek sahada kaldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.