Efeler Ligi’nde şampiyon belli oluyor! Halkbank - Ziraat Bankkart voleybol final maçı ne zaman, hangi kanalda?

Efeler Ligi’nde şampiyon belli oluyor! Halkbank - Ziraat Bankkart voleybol final maçı ne zaman, hangi kanalda?
Türkiye voleybol erkekler Axa Sigorta Efeler Ligi’nde final heyecanı son maça taşındı. Halkbank ile Ziraat Bankkart arasında oynanacak final maçı şampiyonu belirleyecek.

Cansev Temuçin - Efeler Ligi’nde şampiyon kim olacak? Son iki senenin şampiyonu Ziraat Bankkart, Avrupa’da ve ligde fırtına gibi esen Halkbank’a karşı. Voleybol erkekler şampiyonluk maçı ne zaman oynanacak, hangi kanalda yayınlanacak? İşte Halkbank - Ziraat Bankkart final maçının tarihi..

Efeler Ligi’nin en büyüğü olmak için yarışan iki takım son maçta kozlarını paylaşacak. Seride 2-2’lik eşitlik bulunurken, final maçını kazanan takım 2022-2023 Efeler Ligi’nin şampiyonu olarak adını yazdıracak.

Halkbank - Ziraat Bankkart maçı ne zaman?

Halkbank’ın ev sahipliğinde oynanacak olan final müsabakası Ankara’da gerçekleştirilecek. Halkbank - Ziraat Bankkart voleybol erkekler finali 15 Mayıs 2023 Pazartesi günü saat 19.30’da oynanacak.

Halkbank - Ziraat Bankkart finali hangi kanalda?

İki finalist takım, Ankara’da TVF Başkent Voleybol Salonu’nda karşı karşıya gelecek. Maçın TRT Spor ekranlarından canlı yayınlanması bekleniyor.

3 galibiyete ulaşan takımın şampiyon olduğu final müsabakasında 2-2’lik eşitlik olduğu için seri 5. maça uzamıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.