Emre Akbaba 5 milyon euroya Beşiktaş'ta! Canlı yayında açıkladı

Emre Akbaba 5 milyon euroya Beşiktaş'ta! Canlı yayında açıkladı
Bu sezon Alanyaspor'un kümede kalmasını sağlayan en önemli katkıya imza atan Emre Akbaba'nın yeni takımı belli oldu. Yıldız oyuncunun arkadaşı yaptığı canlı yayında hem gideceği kulübü hem de fiyatını açıkladı. İşte detaylar...

Emre Akbaba İstanbul yolunda. Akdeniz temsilcisinin gol ayaklarından birini daha Beşiktaş'a gitmek üzere. Devre arasında Alanya'dan Vagner Love'u transfer eden siyah beyazlılar bu kez 10 numarasına göz dikti.

Alanyaspor'un Yunan oyuncusu Tzavellas Instagram'dan bir canlı yayın başlatarak takipçileriyle sohbet etti. Bu esnada Emre Akbaba'ya kamerayı çeviren tecürbeli futbolcu bir anda transferi açıkladı.

"Emre Akbaba 10 numara! 5 milyon euroya kesin Beşiktaş'ta" sözleriyle bombayı patlatan Tzavellas, 25 yaşındaki futbolcunun siyah beyazlılara imza atacağını da duyurmuş oldu.

Şimdi ise gözler iki kulübe çevrildi. Şu ana kadar açıklamada bulunmayan Alanyaspor ve Beşiktaş arasında yaz transfer döneminde hareketli saatler futbol severleri bekliyor.

Diğer yandan Babel'in Ba ile yayınladığı fotoğraf da Senegalli oyuncunun transferini doğrular nitelikteydi.

emre akbaba milli takım

Emre Akbaba kimdir?
Emre Akaba transfermarkt verileri merak ediliyor. 4 Ekim 1992 tarihinde Fransa'nın Seine-Saint-Denis kentinde dünyaya gelen Emre Akbaba futbol kariyerine Antalyaspor'da başladı. Kahramanmaraş Belediyespor'a kiralık verldikten sonra Alanyaspor'un yolunu tutan 25 yaşındaki golcü oyuncu 2013-2014 sezonundan bu yana Akdeniz temsilcisinin formasını giyiyor. Alanyaspor formasıyla çıktığı 149 maçta 54 gol atıp 25 asist yapan Emre Akbaba aynı zamanda santrfor ve sol açıkta da oynayabiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.