Emre Mor Galatasaray'a transfer oldu mu? Flaş paylaşımlar

Emre Mor Galatasaray'a transfer oldu mu? Flaş paylaşımlar
Galatasaray'ın Celta Vigo'dan kadrosuna katmak için mücadele verdiği Emre Mor hakkında flaş bir gelişme yaşandı ve bu andan itibaren sarı kırmızılı taraftarlar heyecanlanmaya başladı. Emre Mor Galatasaray'a transfer oldu mu? sorusu ise günün en çok merak edilen konusuydu. İşte yanıtı...

Cimbom'un yerli rotasyonunda değerlendirmek üzere transfer etmek için uğraş verdiği Emre Mor gündemden düşmüyor. Sarı kırmızılılarla anlaşmaya varsa da henüz transferi gerçekleşemeyen genç futbolcu hakkında bir paylaşım yapıldı. Celta Vigo adına çalışan menajer Erik Alonso yazdığı mesajla fitili ateşledi. Transferin sonuçlandığını duyuran Alonso'ya karşılık olarak Emre Mor; "Kim bu adam" yazdı. Alonso ise genç futbolcuya; "Alonso da "Benim kim olduğumu öğreneceksin. Celta Vigo ile Galatasaray anlaştı. Şimdi sıra sende" karşılığını verdi.

1 milyon ödenecek
Fatih Terim'in milli takımı çalıştırırken keşfedip vitrine çıkardığı Emre Mor artık sarı-kırmızılı formayı giyecek. Emre ile daha önce el sıkışan G.Saray dün Celta Vigo'yla da anlaştı. Buna göre Cimbom, satın alma opsiyonlu olarak kiraladığı 22 yaşındaki kanat oyuncusu için İspanyol kulübüne 1 milyon euro ödeyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.