Falcao'ya tepkiler yükseliyor

Falcao'ya tepkiler yükseliyor
Galatasaray taraftarının uğruna adeta havalimanına yattığı, uzun uğraşlar sonucunda Fransa'dan getirilen Radamel Falcao yine takımını yalnız bıraktı. Kötü sakatlı siciline rağmen transfer edilen Kolombiyalının sürekli sakatlanması sosyal medyada da eleştirilerin hedefi oldu.

Sarı kırmızılılarda yönetimin Monaco ile yaptığı yoğun mesailerin ardından transfer edilen Kolombiyalı süper star bir kez daha sahadaki yerini alamadı. Geldiği günden bu yana sakatlıklarla uğraşan Falcao'nun sürekli bu durumunun tekrarlanması taraftarı da isyan noktasına getirdi. Sosyal medyada golcü futbolcu için binlerce mesaj atıldı. Gelecek sezon takımda yer almaması konusunda birçok taraftar görüş birliğine vardı.

Dün oynanan Trabzonspor maçında Falcao, ilk düdük çalarken tribünlerdeki yerini aldı. 17. kez maç kaçırdı Bu kritik mücadelede takımını yalnız bırakan, sezon genelinde tam 17. kez sakatlıkları nedeniyle sahada olmayan deneyimli forvetin bacaklarını uzatarak müsabakayı izlemesi ise tepkilere neden oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.