Fatih Kargümrük deplasmanda Antalyaspor'un konuğu

Fatih Kargümrük deplasmanda Antalyaspor'un konuğu
Trendyol Süper Lig'de 15'inci haftanın ikinci günü Antalya'da başlıyor. Fatih Karagümrük, Antalyaspor deplasmanına çıkıyor. İstanbul ekibinin hedefi son dönemdeki başarılı grafiğini sürdürmek.

Süper Lig'de heyecan bugün Antalya'da devam ediyor. Fenerbahçe karşısında aldığı yenilginin ardından İstanbulspor'u yenip Belediye Derincespor'u kupada eleyen Fatih Karagümrük, COrendon Airlines Park'ta Antalyaspor'un konuğu olacak. Alparslan Erdem ve öğrencileri zorlu karşılaşmadan 3 puanla ayrılarak yoluna devam etmek isterken rakibi ile de farkı eritmek amacında. Ev sahibi de Nuri Şahin ile daha üst sıralara oynayabilmek için sahaya çıkacak. Kritik randevunun sonucu merakla bekleniyor.

Antalyaspor Fatih Karagümrük maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig'de bugün oynanacak olan Antalyaspor Fatih Karagümrük karşılaşması saat 13.30'da başlayacak. Maç Bein Sports 2 ve TOD TV'den canlı yayınlanacak.

Antalyaspor Fatih Karagümrük maçı öncesinde bilinmesi gerekenler

  • Antalyaspor'un Süper Lig tarihinde puan kaybetmeden Fatih Karagümrük'ten (4G) daha fazla konuk ettiği tek rakibi Vanspor (5G).
  • Antalyaspor'a rakip olduğu ilk Süper Lig maçını evinde 2-1 kazanan Fatih Karagümrük (Kasım 1983), daha sonraki yedi karşılaşmadan sadece 2 puan çıkarabildi (2B 5M).
  • İstanbul takımlarını konuk ettiği son iki Süper Lig maçını kazanan Antalyaspor (vs Beşiktaş & İstanbul Başakşehir), iç sahada üst üste 3+ galibiyet aldığı son dönemi Şubat-Aralık 2016 arasında yaşadı (4G).
  • Süper Lig deplasmanlarında oynadığı son 13 maçta üst üste iki kez aynı sonucu almayan Fatih Karagümrük (3G 6B 4M; hükmen galibiyetler hariç), son karşılaşmasında Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup oldu. Karagümrük ekibi, dış sahada üst üste iki mağlubiyet aldığı son dönemin ilk mücadelesinde Antalyaspor'a 4-2 yenilmişti (Kasım 2022).
  • Süper Lig'de oynadığı son beş maçı kaybetmeyen Antalyaspor (3G 2B), daha uzun bir yenilmezlik serisini en son Nuri Şahin yönetiminde kulüp rekorunu kırdığı Ocak-Mayıs 2022 arasındaki 16 karşılaşmalık dönemde yaşadı.

Antalyaspor Fatih Karagümrük maçı muthemel 11'leri

Antalyaspor: Atakan, Mustafa, Naldo, Ömer Toprak, Bünyamin, Kaluzinsji, van de Streek, Larsson, Holtmann, Bytyqi, Assombalonga.

Fatih Karagümrük: Dituro, Veseli, Ceccherini, Dresevic, Biraschi, Feghouli, Shukurov, Eysseric, Mendes, Can, Güven.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.