Fenerbahçe, Vakıfbank'ı Avrupa'da 3-0'la geçti

Fenerbahçe, Vakıfbank'ı Avrupa'da 3-0'la geçti
CEV Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Fenerbahçe Opet, güçlü rakibi Vakıfbank'ı deplasmanda set vermeden yendi.

Fatma Müge Yücetürk - CEV Şampiyonlar Ligi'nde iki Türk takımı yarı final ilk maçında karşı karşıya geldi. Vakıfbank'ın sahasından oynanan maçı Fenerbahçe Opet rahat kazandı.

Vakıfbank'ın sahasında oynanan maçı Fenerbahçe Opet baştan sonra önde götürdü. İlk seti 10-25, ikinci seti 20-25 ve son seti de 23-25 kazanarak 0-3'lük net bir skor yakalayan Fenerbahçe, final yolunda büyük bir avantaj sağladı. Maça baskın başlayan taraf olan Fenerbahçe Opet, rakibinin zaman zaman artan ataklarına etkin şekilde yanıt vererek skoru belirledi. 

Rövanş ne zaman?

İlk maçı Fenerbahçe'nin rahat kazanmasının ardından tüm gözler, rövanş maçına çevrildi. Fenerbahçe Opet'in kendi evinde oynanacak olan CEV Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçı 13 Nisan Perşembe günü İstanbul Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanacak. Bu maçın da tamamlanmasının ardından finalde hangi Türk takımının yer alacağı kesinleşecek. İlk maçı set vermeden kazanan Fenerbahçe Opet finale adını yazdırmak için bir adım önde görünüyor.

CEV Şampiyonlar Ligi'nde Türk fırtınası!

Voleybolda Avrupa arenasında Türk takımları fırtına gibi esiyor. Dört yarı final ekibinin üçünü oluşturan Türk takımları, ilk maçlarını tamamladı. Eczacıbaşı, Ebrar Karakurt'un da forma giydiği İtalyan takımı Igor Gorgonzola'ya yenilmişti. Finalde bir Türk takımının yer alması kesinken, voleybol severler "CEV Şampiyonlar Ligi'nde Türk finali olur mu?" sorusunun yanıtını merak ediyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.