Fenerbahçe Çaykur Rizespor maçı canlı izle | beIN SPORTS 2 canlı izle

Fenerbahçe Çaykur Rizespor maçı canlı izle | beIN SPORTS 2 canlı izle
Bu sezon taraftarlarına kötü günler yaşatan ve yaptığı transferlere rağmen şampiyonluğun çok uzağında kalan Fenerbahçe, lig maçlarını Çaykur Rizespor karşısında bitiriyor. Sarı lacivertliler sezonu 7. sırada tamamlayacak ve alacağı sonuçlar sıralamadaki yerini etkilemeyecek. Ancak Karadeniz temsilcisi küme düşme hattında bulunuyor ve elde edeceği her skorla kendi kaderini tayin edecek. Elbette diğer takımların maçlarını nasıl bitireceği de çok önemli. Fenerbahçe Çaykur Rizespor maçı canlı izle seçenekleri v

Ersun Yanal ile başlayan sürecin ardından aldığı kötü sonuçlarla dikkat çeken ve deneyimli teknik adamla yollarını ayırdıktan sonra da bir türlü istikrar sağlayamayan Fenerbahçe için çile dolu sezon bitiyor. Bu akşam seyircisinin karşısına son kez çıkacak olan sarı lacivertliler Çaykur Rizespor'u evinde ağırlıyor. Tahir Karapınar'ın öğrencileri mücadeleden galip ayrılarak taraftarlara güzel bir hediye vermek istiyor. Karadeniz ekibinde ise tüm hesaplar en az beraberlik almak üzerine. Çünkü küme düşme hattında bulunan yeşil mavililer 35 puanda. Alacağı skorla 36 puanı görmek ve rakiplerinin umudunu tüketmek isteyen  Rize temsilcisi bunu başarabilecek mi? Kıran kırana bir maç futbol severleri bekliyor. Fenerbahçe Çaykur Rizespor maçı canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 2 izle linki haberimizde yer alıyor.



Fenerbahçe Çaykur Rizespor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 21:00'de başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe

 

Fenerbahçe Çaykur Rizespor Bein Sports 2 maçı canlı izle

İki takım arasındaki zorlu mücadele öncesinde milyonlarca taraftar karşılaşmayı izlemenin yollarını arıyor. Fenerbahçe Çaykur Rizespor maçı internetten canlı yayın seçeneği ile izlenebilmektedir. Alternatifler ise Digiturk Play ve Bein Connect'tir. İki platformdan satın alacağınız paketlerle birlikte karşılaşmayı FULL HD seyredebilirsiniz.


Fenerbahçe Çaykur Rizespor maçı öncesi OPTA istatistikleri

Rizespor'u konuk ettiği ilk iki Süper Lig maçını kaybeden Fenerbahçe, daha sonraki 16 iç saha karşılaşmasında rakibine mağlup olmadı (13G 3B).
Fenerbahçe ile oynadığı son 13 Süper Lig maçının sadece birini kazanan Rizespor (3B 9M), tek galibiyetini geçen sezon iç sahada aldı (3-0).
Son iki Süper Lig maçından mağlubiyetle ayrılan Fenerbahçe, Eylül 2018'den bu yana üst üste üç yenilgi almıyor.
Süper Lig'de çıktığı son yedi deplasman maçını kaybeden Rizespor, bu süreçte en fazla dış saha golü yiyen ekip konumunda (17).
Fenerbahçe, Süper Lig'de 18 takımlı ve 3 puanlı sisteme geçilen 1994/95'ten bu yana sezonun son haftalarında oynadığı 13 iç saha maçının 11'ini kazandı (1B 1M) ve rakip filelere toplam 36 gol gönderdi (maç başına 2.8).
Rizespor bu sezon İstanbul takımlarına konuk olduğu dört Süper Lig maçından sadece 1 puan çıkarabildi (1B 3M).
Bu sezon geri düştüğü Süper Lig maçlarında en fazla puan toplayan takım olan Fenerbahçe (20 puan), Tahir Karapınar göreve geldikten sonra oynadığı yedi karşılaşmanın altısında skor dezavantajına yakalandı (7 puan).
2019/20 Süper Lig sezonunda korner organizasyonları sonrası en fazla gol yiyen takım Rizespor (12).
Bu sezon Fenerbahçe'nin Süper Lig'de attığı tek frikik golü, sezonun ilk yarısında oynanan Rizespor karşılaşmasında gelmişti (Deniz Türüç).
Rizespor'a devre arasında transfer olan ve sezonun ikinci yarısında 9 gol kaydeden Milan Skoda, bu gollerin sadece ikisini deplasmanda buldu ve bu iki gol de penaltıdan geldi.

Çaykur Rizespor


Fenerbahçe Çaykur Rizespor muhtemel kadrolar

Fenerbahçe: Altay, Dirar, Falette, Serdar, Hasan Ali, Rodrigues, Emre, Ozan, Ömer Faruk, Ferdi, Allahyar

Rizespor: Gökhan, Talbi, Fernandes, Moroziuk, Melnjak, Abdullah, Garmash, Oğuz Kağan, Tunay, Boldrin, Skoda

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.