Fenerbahçe Galatasaray derbi maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda

Fenerbahçe Galatasaray derbi maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda
Spor Toto Süper Lig'in 28. haftası derbi maça sahne olacak. Fenerbahçe evinde Galatasary'ı konuk edecek. Derbi ile ilgili araştırmalar şimdiden başladı. Peki Fenerbahçe Galatasaray derbi maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda? İşte detaylar...

Futubol severler için müthiş bir hafta başlıyor. Bir tarafta kötü günlerini geride bırakıp nefes almak isteyen Fenerbahçe diğer tarafta ise şampiyonluk yarışında rakibi Medipol Başakşehir'in 6 puan gerisinde olan Galatasaray. İki ezeli rakip yüzlerce kez karşı karşıya geldiği derbilerden birini bu hafta oynayacak. Taraftarların şimdiden büyük heyecan yaşadığı mücadele ile ilgili olarak tüm detaylara yer verdiğimiz haberimizde her şeyi bulabilirsiniz. Cezalılar, muhtemel kadrolar, hakem, zaman, tarih ve saat ile ilgili bütün bilgiler bu sayfada.

Fenerbahçe - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
İki ezeli rakibi karşı kariya getirecek olan derbi maçı 14 Nisan Pazar saat 19.00'da oynanacak.

Fenerbahçe - Galatasaray maçının hakemi kim?
Zorlu debi mücadelesini yönetecek hakem perşembe günü belli olacak.

İki stoper de cezalı
Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Galatasaray, konuk ettiği Evkur Yeni Malatyaspor'u 3-0 yendi. Galatasaraylı futbolcu Marcao, karşılaşmanın 70. dakikasında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. Süper Lig'de bu sezon 4. kez sarı kart gören Brezilyalı futbolcu, gelecek hafta Fenerbahçe ile oynanacak derbi maçta görev yapamayacak. Marcao, gördüğü sarı kart nedeniyle büyük üzüntü yaşadı. Sarı-kırmızılı takımın diğer stoperi Christian Luyindama da Evkur Yeni Malatyaspor ile Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan maçta gördüğü kırmızı kart nedeniyle Fenerbahçe derbisinde takımını yalnız bırakacak.

Ekici şoku!
Fenerbahçe ise MKE Ankaragücü ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın son dakikasında rakibine saldıran Mehmet Ekici direkt gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düştü. Galatasaray derbisinde sahada yer alamayacak oyuncunun yerine Jailson&Tolgay ikilisinin orta sahada mücadele etmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.