Fenerbahçe ve Galatasaray'dan Yusuf Barası harekatı! Görüşmeler başladı ama...

Fenerbahçe ve Galatasaray'dan Yusuf Barası harekatı! Görüşmeler başladı ama...
Süper Lig'de şampiyonluğa oynamak isteyen Fenerbahçe ve Galatasaray bir transferde daha karşı karşıya geldi. İki ezeli rakip bu kez Hollanda'da AZ Alkmaar forması giyen Yusuf Barası'yı kadrosuna katabilmek adına çalışmalara başladı ancak iki dev ekip daha devrede: Ajax ve PSV.

Bu sezon yeniden yapılanma sürecine giren Galatasaray ile Vitor Pereira'nın göreve gelmesiyle farklı bir kimliğe bürünen Fenerbahçe'de transfer çalışmaları sürüyor. İki ezli rakip yerli rotasyonunda kullanmak üzere alternatif olabilecek isimler üzerinde planlar yaparken diğer yandan da geleceğe de yatırım konusunda adımlar atmak istiyor. Gündemdeki son futbolcu ise Yusuf Barası oldu. Ümit Milli Takım formasını giyen AZ Alkmaar'ın genç forveti için görüşmeler başladı. Ancak Ajax ve PSV'nin de devrede olduğu öğrenildi.



Türkiye'ye gelmişti

Ümit Milli Takım'da forma giydiği dakikalarda göze çarpmayı başaran ve bu sezona da iyi bir başlangıç yapan Yusuf Barası, haziran ayının başında Oussama  Tannane ile birlikte Türkiye'ye gelmiş ancak herhangi bir takımla anlaşmamıştı. Ligin başlamasına kısa bir süre kala Türkiye ve Hollanda'dan ikişer devin listesine giren genç futbolcunun tercihi merakla bekleniyor.

yusuf barası

 

Genç takıma transfer

Son senelerde alt yapılarından önemli isimkeri çıkaran Ajax ve PSV'nin de Yusuf Barası için devrede olduğu öğrenildi. İki dev ekip Yusuf'u ikinci ligde mücadele eden genç takımları için düşünüyor. Yusuf'u performansına göre A takıma alacaklar. Ajax geçen sezon AZ Alkmaar'dan Kian Fitz-Jim'i de kadrosuna katmıştı.

Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.