Fenerbahçe'de Jorge Jesus o isimleri gönderiyor! İşte takviye yapılacak mevkiler

Fenerbahçe'de Jorge Jesus o isimleri gönderiyor! İşte takviye yapılacak mevkiler
Hatayspor'u yenerek moral tazeleyen Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı lacivertliler ocak ayından itibaren çok daha güçlü bir kadro oluşturabilmek için kolları sıvadı. Deneyimli teknik direktör Jorge Jesus verdiği raporla birlikte 2 oyuncunun gönderilebileceğini söyledi. Ayrıca takviye yapılacak mevkiler de belli oldu.

Fenerbahçe son dakika haberleri | Süper Lig'de Hatayspor'u ezici bir oyunla 4-0 yenerek hem 3 puanı hanesine yazdıran hem taraftarıyla barışan hem de yarışa yeniden ortak olan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları sürüyor. Ali Koç dönemindeki en uyumlu ve başarılı dönemine imza atan sarı lacivertliler ocak ayını dört gözle bekliyor. Yapılacak takviyelerin yanı sıra gönderilecek isimler de belirlendi ve Jorge Jesus kendileri hakkındaki raporu yönetime iletti. İşte detaylar...


İki isim topun ağzında

Fenerbahçe'de ocak ayı itibarıyla başlayacak ara transfer döneminde yapılacak ilk hamle konteanjan açmak olacak. Kanarya'da Portekizli çalıştırıcı biri kendi döneminde gelen iki isim için gönderilebilir şeklinde görüş bildirdi. Bunlardan ilki Miha Zajc, ikincisi ise Ezgjan Alioski oldu.


 

Bekleneni veremedi

Bu sezon Al Ahli'den kiralanan Kuzey Makedonyalı sol bek Alioski özellikle hücuma verdiği katkı ile ön planda olan isimlerden biriydi. Suudi Arabistan liginde en fazla skor katkısı yapan defans oyuncusu olmayı başaran 30 yaşındaki oyuncu aynı başarıyı Süper Lig'de gösteremedi. 17 maça çıkıp 1 gol attı ve 2 asist yaptı. Süre bazında ise toplamda 10 maçlık şans buldu.


 

Teklif bekleniyor

Ali Koç döneminin en çok ses getiren transferlerinden biri olmayı başaran Miha Zajc'ın da sezon sonunda bitecek sözleşmesi nedeniyle gönderilmesine sıcak bakılıyor. Jesus da bir nebze de olsa para kazanma ihtimali bulunan Sloven yıldızın üstünü çizdi. Aynı zamanda çok da şans vermediği futbolcusunun yerine takviye yapma alanını da yaratmayı hedefliyor.


 

O mevkilere takviye

Ara transfere yönelik çalışmalar devam ediyor. Stoper, bek ve forvet arayış olan mevkiler. Son karar Jorge Jesus'un ocak ayında sunacağı rapora göre verilecek. Yabancı transferi halinde kontenjanın boşaltılması için kadrodan oyuncu gönderilmesi gerekiyor. Alioski ilk aday. Teklif gelmesi halinde Miha Zajc'ın da adı geçiyor.


 

Jesus ayrılıyor mu?

Fenerbahçe'nin Portekizli antrenörü Jorge Jesus hakkında flaş bir iddia ortya atıldı. Tecrübeli  teknik direktörün Dünya Kupası'ndan elendikten sonra hoca arayan ülkesi için adaylardan biri olduğu ve federasyon yetkililerine görüşme yapabileceğini söylediği iddia edildi. Jesus'un ismi aynı zamanda Brezilya için de geçiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.