Fenerbahçe'den Sebastian Villa harekatı!

Fenerbahçe'den Sebastian Villa harekatı!
Hücum hattına takviye isteyen Jorge Jesus'un raporu doğrultusunda çalışan sarı lacivertli yönetim rotasını Arjantin'e çevirdi. Fener'in Boca Juniors'ın Kolombiyalı kanat-forveti Sebastian Villa için harekete geçti. İşte golcü için istenilen rakam...

Takvim'de yer alan habere göre, Boca Juniors'un Villa için kapıyı 12 milyon Euro'dan açtığı, oyuncunun bonservisinin yüzde 30'unun da başka kulübe ait olduğu da ifade ediliyor. 

Fakat bu fiyata yaklaşan kulüp olmaması ve oyuncunun sözleşmesinin 2024'te sona erecek olması da Boca'yı sıkıştıran konular.

Güçlü fiziği ile yıpratıcı bir forvet olan Sebastian Villa için F.Bahçe'nin şartlarını zorlayacağı da gelen haberler arasında. Villa, güçlü fiziği ile rakip savunmalar için son derece yıpratıcı bir oyuncu. Sol kanat, sağ kanat ve santrfor mevkilerinde forma giyebiliyor. 2022 sezonunda Boca Juniors ekibinde 44 maça çıktı. Villa 11 gol attı. 15 asistlik performans ortaya koydu.

Villa, Boca Juniors'tan önce Tolima ekibinde görev almıştı. Kolombiyalı oyuncusunun, 31 Aralık 2024 yılında sona erecek. Golcü oyuncunun güncel piyasa değeri 6 milyon euro.


ASİST ÖZELLİĞİYLE ÖNE ÇIKIYOR

Sebastian Villa, futbol kariyerinde şu ana kadar 222 maça çıktı. Kolombiyalı golcü oyuncu, 37 gol attı. 44 de asisti varç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.