Fenerbahçe'nin yıldızına Süper Lig'den talipler var!

Fenerbahçe'nin yıldızına Süper Lig'den talipler var!
 DAMGA Editörü
Şampiyonluk mücadelesinde büyük yara alan Fenerbahçe'de ayrılması beklenen oyunculardan birine Süper Lig'den talipler çıktı.

Giresunspor deplasmanında aldığı beraberlikle lider Galatasaray'ın gerisinde kalarak hayal kırıklığı yaratan Fenerbahçe, kalan haftalarda rakibini geride bırakabilmek için her şeyi yapacak. Yeni haftada Trabzonspor ile karşılaşacak sarı lacivertlilerde diğer yandan transfer çalışmaları da devam ediyor. Ayrıca gidecek isimler de belirleniyor.


Sezon başında Al Ahli Cidde'den kiralanan ve takımının Kartepe kampından Kadıköy'e gelen Ezgjan Alioski'nin yaz aylarında ayrılması bekleniyor. Opsiyonu kullanılmayacak olan Kuzey Makedonyalı futbolcu için Süper Lig'den talipler olduğu öğrenildi.


Jorge Jesus'un gözden çıkardığı futbolcular arasında bulunan 31 yaşıdnaki sol bek Suudi Arabistan'a dönmek istemiyor. Ayrıca taliplerinin bulunması üzerine Türkiye'de kalmaya da sıcak bakıyor.


Alioski'yi isteyen takımlar hangisi?

Sabah'ın haberine göre 31 yaşındaki sol bek için Fatih Karagümrük, Ankaragücü ve Antalyaspor devrede. Alioski'nin yeni sezonda Süper Lig'de kalıp kalmayacağı sezon sonunda yapılacak müzakereler sonucu netlik kazanacak.

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla toplam 26 maça çıkan Ezgjan Alioski 1 gol, 2 asistlik katkı verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.