Filenin Sultanları zafer için sahaya çıkıyor

Filenin Sultanları zafer için sahaya çıkıyor
CEV Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası bugün oynanacak Türkiye-Sırbistan finali ile sona eriyor. Filenin Sultanları final maçını kazanarak Avrupa Şampiyonu olmak istiyor.

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı tarihi zaferlerine bir yenisini eklemek için sahaya çıkıyor. Milletler Ligi’nde şampiyon olarak adını zirveye yazdıran ve dünyanın en iyi takımı olma unvanını koruyan Filenin Sultanları, CEV Avrupa Şampiyonası final maçında Sırbistan ile karşı karşıya gelecek.

Türkiye - Sırbistan voleybol maçı nerede oynanacak?

Türkiye ile Sırbistan arasında Kadınlar Avrupa Şampiyonası final maçı 3 Eylül 2023 Pazar günü oynanacak. Karşılaşma Belçika’nın başkenti Brüksel’de yer alan Paleis 12 Salonu’nda gerçekleşecek.

Türkiye - Sırbistan final maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Türkiye - Sırbistan voleybol final maçı TSİ 21.00’de başlayacak. Karşılaşma TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

2019’un rövanşı

Türkiye ile Sırbistan daha önce 2019 yılında Ankara’da düzenlenen Avrupa Şampiyonası’nda da finalde karşılaşmış ve maçı 3-2 kazanan Sırbistan şampiyon olmuştu.

Guidetti Sırbistan’ın başında

Santarelli’den önce Filenin Sultanları’nı çalıştıran Giovanni Guidetti bu şampiyonada Sırbistan A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın antrenörü olarak görev yapıyor.

Sırbistan, Santarelli ile şampiyon olmuştu

Öte yandan şu anda A Milli Kadın Voleybol Takımı’nı çalıştıran Daniele Santarelli de daha önce Sırbistan ile dünya şampiyonu olma başarısı göstermişti.

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.