Filip Benkovic'e eski takımı da sırt çevirdi! Yerine o isim gelecek...

Filip Benkovic'e eski takımı da sırt çevirdi! Yerine o isim gelecek...
 DAMGA Editörü
Trabzonspor'un devre arasında yollarını ayırmasını beklediği Filip Benkovic için süreç istendiği gibi gitmiyor. Hırvat oyuncuya eski takımı da talip olmadı.

Nenad Bjelica'nın çalıştığı dönemde takıma kazandırdığı isimlerden biri olan Filip Benkovic, Hırvat teknik adam görevden ayrıldıktan sonra sadece Konyaspor karşısında 1 dakika görev yapabilen 26 yaşındaki stoper, kupada da Çorum ile oynanan karşılaşmada ilk 11'deydi. Devre arasında ayrılmasına kesin gözle bakılan Benkovic'in gönderilmesi pek kolay olmayabilir. Zira eski takımı Dinamo da kendisi yerine farklı bir isim tercih edecek gibi görünüyor.

Şampiyonluk mücadelesi veriyorlar

Trabzonspor'un yaz aylarında Bruno Petkovic için çok sayıda görüşme yaptığı ancak bir türlü anlaşma sağlayamadığı Dinamo Zagreb, 2 maç eksiği ile 34 puanla 3'üncü sırada yer alıyor. Lider Hajduk ise 41 puanla lider. Eğer iki karşılaşmayı da kazanırsa başkent ekibi mücadeleye ortak olacak. Bunun için de kadrosunu güçlendirmeyi planlıyor.

Stoper transferi gündemde

Dinamo Zagreb bir yandan mücadelesine devam ederken diğer yandan transfere de yönlendi. Bosko Stualo'nun sakatlanmasından dolayı bu bölgeye bir hamle yapılmak isteniyor. Moreno Zivkovic'in kiralandığı NK Lokomotiva Zagreb'den dönmesi bekleniyor. Hırvat medyasında yer alan habere göre eski oyuncusun formundan emin olmayan Zagreb temsilcisi kararını kendi futbolcusundan yana kullanması, anlaşmanın kısa sürede feshedilmesi ve Zivkovic'in kulübüne katılması bekleniyor. Ivo Grbic ve Josip Brekalo'nun da listede olduğu dile getirildi. Ayrıca Benkovic'in sadece alternatif olarak görüldüğünün altı çizildi.

Trabzonspor kolaylık sağlayacak

Abdullah Avcı'nın Fernandez ile birlikte kadrosunda yer vermeyi düşünmediği Filio Benkovic için Trabzonspor geriye kalan yarım sezonluk maaşı için alım yapacak takıma kolaylık sağlaması ve bir kısmını ödemesi de bekleniyordu. Ancak şu ana kadar somut bir gelişme yaşanmadı. Bonservisi Udinese'de bulunan Benkovic bu sezon 699 dakika sahada kalıp 1 gol katkısında bulundu. Kasımpaşa karşısında fileleri havalandırmayı başardı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.