Fode Koita adım adım Trabzonspor'a! Kasımpaşa'yı reddetti

Fode Koita adım adım Trabzonspor'a! Kasımpaşa'yı reddetti
Bu sezon sonu kontratı tamamlanacak olan Fode Koita için ısrarını sürdüren Trabzonspor mutlu sona çok yakın. Gineli oyuncu Kasımpaşa'Nın kendisine önerdiği yeni sözleşmeyi de reddetti. Artık adım adım bitime doğru gidiliyor.

Süper Lig'in dev ekiplerinden Trabzonspor'da transfer harekatı sürüyor. Bordo mavililer daha önce ocak ayında kadrosuna katmak üzere kapısını çaldığı Kasımpaşa'dan olumsuz yanıt aldığı Koita için ısrarını devam ettiriyor. Golcü oyuncunun kontratının bitecek olması Fırtına'nın elini güçlendiriyor. Ayrıca deneyimli futbolcu da Kasımpaşa'da kalmak istemediğini söyleyip kendisine sunulan sözleşmeyi imzalamadı. Yeni sezonun kadrosunu şimdiden oluşturma çalışmalarına başlayan Trabzonspor'da forvet adaylarından biri Kasımpaşa ile sezon sonu bitecek olan Fode Koita. 30 yaşındaki sanrtforu devre arasında da kadrosuna katmak isteyen ancak istediği sonucu elde edemeyen bordo- mavililer, sezon sonu için yeni bir girişim yaptığı bildirildi. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın da kadrosunda görmeyi istediği futbolcuyla geçtiğimiz günlerde bir görüşme daha yapıldı. Trabzonspor kurmaylarına Kasımpaşa ile sözleşme yenilemeyeceğini söyleyen Koita'nın kendisine yapılan teklifi önemli oranda kabul ettiği belirtildi


PAŞA'YA RET!

Gine asıllı Fransız futbolcuyla sezon bitmeden kesin anlaşmanın yapılması planlanıyor. Sağ ve sol kanatta da oynayabilen futbolcu bu sezon 9 maçta 4 gol kaydetmiş ve kulüpteki anlaşmazlıklar sonucu kadro dışı kalmış, daha sonra affedilmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.