Formula 1 Abu Dhabi (Abu Dabi) GP sıralama turları nasıl canlı izle

Formula 1 Abu Dhabi (Abu Dabi) GP sıralama turları nasıl canlı izle
Dünyanın en prestijli motor sporları organizasyonu Formula 1'de sezon sona eriyor. Nefes kesen bir maratonun ardından son kez sıralama turlarına çıkacak olan 20 pilot arasından hangisinin pole pozisyonunu elde edeceği merak konusu. Max Verstappen ve Lewis Hamilton arasındaki amansız rekabetin bugün adeta alev alacak. Herkes yarın gerçekleşecek sezonun son yarışı öncesi nefeslerini tuttu. Peki, Formula 1 Abu Dabi (Dhabi) GP sıralama turları nasıl canlı izlenir? Hangi kanalda ve saat kaçta? Detaylar haberimiz

Türkiye dahil olmak üzere dünyanın birçok ülkesinde milyonları ekran başına kilitleyen Formula 1'de sezon yarın tamamlanacak. Bahreyn'de başlayan ve Abu Dhabi'de sona erecek zorlu maratonda herkes dünya şampiyonunun kim olacağını merak ediyor. Max Verstappen ve Lewis Hamilton'un 369.5 puanla zirvede yer aldığı sezonda hangisinin mutlu sona ulaşacağını belirleyecek yarış öncesinde sezonun son sıralama turları gerçekleştirilecek. Her anında hız tutkunlarının nefesini tutacağı sezonun son etabında pole pozisyonunun kimde olacağı bugün belirlenecek. Seyirciler de yayın bilgilerini araştırarak bu etaba tanıklık etmek amacında.Peki, Formula 1 Abu Dabi (Dhabi) GP sıralama turları nasıl canlı izlenir? Hangi kanalda ve saat kaçta? Detaylar haberimizde.


 

Abu Dhabi GP sıralama turları saat kaçta ve hangi kanalda?

Yas Marina Pisti'nde düzenlenecek ve yarın gerçekleştirecek yarışın nasıl başlayacağını belirleyecek olan sıralama turlarının yayın bilgileri de belli oldu. Programın açıklandığı Suudi Arabistan GP'de sıralama turları saat 20.00'de başlayacak ve S Sport 2'den canlı yayınlanacak. S Sport 2'yi üyelik alarak izleyebilirsiniz.

  • Abu Dhabi Grand Prix 1. antrenman turları: 10 Aralık 2021, saat 12.30
  • Abu Dhabi Grand Prix 2. antrenman turları: 10 Aralık 2021, saat 16.00
  • Abu Dhabi Grand Prix 3. antrenman turları: 11 Aralık 2021, saat 13.00
  • Abu Dhabi Grand Prix sıralama turları: 11 Aralık 2021, saat 16.00
  • Abu Dhabi Grand Prix ana yarış: 12 Aralık 2021, saat 16.00

max verstappen


 

S Sport 2 nasıl canlı izlenir?

Cuma gününden itibaren yapılacak olan antrenmanlar ve sıralama turları internette günün en çok araştırılan konularından biri olarak gözümüze çarpıyor. Saran Medya’nın sahibi olduğu S Sport, Digitürk, DSmart ve Turkcell Tv+ platformlarında HD olarak yayın hayatını sürdürüyor. Premier Lig, NBA, Formula 1, Moto GP, ATP 500 gibi pek çok önemli spor organizasyonunu izleyicilerle buluşturan S Sport, Digiturk, TiviBu ve D-Smart platformları üzerinden yayınlarını yapıyor. S Sport Digiturk 85., D- Smart 78., TV + 77. ve Tivibu 74. kanalda izleyicilerde buluşuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.