Futbol okulundan daha da fazlası: Avcılar Altay Futbol Okulu

Futbol okulundan daha da fazlası: Avcılar Altay Futbol Okulu
Avcılar Altay Futbol Okulu, bir okuldan daha fazlası olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Futbolcu adayı miniklere sadece iyi bir futolcu olmayı değil aynı zamanda iyi bir insan olmayı da öğreten futbol okulundan; pedagog eğitiminden tutun da ailelerin de katılabileceği sosyal faliyetlere kadar birçok etkinlik bulunuyor

Birçok futbol okulu var evet... Ama bunlardan biri var ki; kalitesiyle ve futbolun yanı sıra çocuklara hayata dair öğrettiği bilgilerle de dikkatleri üzerine çekiyor. O okul neresi mi? Tabii ki; Avcılar Altay Futbol Okulu. Sadece iyi birer futbolcu değil aynı zamanda hayata hazır iyi insanlar da yetiştiren futbol okulunda; birden çok etkinlik yapılabiliyor olması da cabası. Öte yandan ailelerle birlikte yapılabilecek sosyal faaliyetler de düşünüldüğünde; Avcılar Altay Futbol Okulu hakkında yapabileceğimiz birçok övgü var...



Profesyonel eğitim veriyor

Süper Lig'teki diğer takımların aksine gerçekleştirdiği halı saha futbol eğitimlerini bambaşka bir noktaya taşıyan Avcılar Altay Futbol Okulu'nun profesyonel bir eğitim anlayışına sahip olduğundan söz etmeliyiz. Küçük yaş gruplarından, büyük yaş gruplarına kadar her çocuğa eğitim veren okul; deneyimli antrenörleriyle de; çocuğunun sporla içli dışlı büyümesini isteyen aileler için en doğru adres gibi görünüyor.


Avcılar Altay Futbol Okulu


Pedagog eşliğinde eğitim

Pedagog eşliğinde futbol eğitimi veren Avcılar Altay Futbol Okulu, bu farkıyla da diğer okullardan ayrılmayı ve farklılık göstermeyi başarabiliyor. Sporcuları geleceğe dair sorunsuz gençler olarak yetiştirmek isteyen okul; iyi bir sporcunun sağlam bir vücuda sahip olacağı gibi sağlam bir zihne de sahip olabilmesi adına her ayrıntıyı düşünmüş durumda. Öyle ki okulun psikoloğu ünvanına sahip olan Ecem Demiral'ın gözetiminde yapılan seanslara aileler de katılabilme şansına sahip. Üstelik bu destek; en alt kategoriden, en üst kategoriye kadar herkes için verilmekte.


Diyetisyen desteği var

Bir futbol okulundan daha fazlası söylemini destekleyen diğer bir farkındalığı da gözler önüne seren Avcılar Altay Futbol Okulu futbolcuların nasıl besleneceği,  neleri yemeleri gerektiğini,  gelişim çağında neleri tüketmememeleri konusunda da profesyonel destek sağlıyor.  Diyetisyen Ceylan Çetin nezaretinde oyunculara ve bazen de ailelere bu konudan destek veriliyor.


Avcılar Altay Futbol Okulu


Kitap okumadan spor yok

Avcılar Altay Futbol Okulu'nun diğer değişik bir uygulaması ise çalışmalar haricinde sosyal hayatta da oyunculara müdahele ederek,  her gür kesinlikle boş vakitlerinde kitap okulamalarına teşvik etmek olmuş.  Bazen kitabını da al çalışmaya gelen sloganı ile oyuncularını çalışmaların yapıldığı tesislere çağırıp toplu halde kitap okuma seanları düzenleyerek, oyuncunun bu alışkanlığını da geliştirmesi sağlanıyor. Avcılar Altay Futbol Okulu, çalışma dışında kurdukları gruplarla sosyal medya üzerinden oyuncularına ağaç ve çiçek ekmelerini yada sokak hayvanlarını besleme aktiviteleri ile geleceğin sporcularını yetiştiriyor.


Aileler çok memnun

Avcılar Altay Futbol Okulu'nda öğrencileri bulunan ailelerde zaman zaman katıldıkları bu sosyal aktivitelerden ve spor okulunda verilen eğitimden memnun olduklarını dile getirdi.  Aileler; “Böyle ismi duyulmuş bir çok kulübün futbol okulu var. Onlara da gittik ama bu kadar ilgi ve bu kadar profesyonel çalışmayı sadece burada gördük. Burası bir okuldan farksız. Evlatlarımızı burada spor yaparken, sosyal olarak gelişiyorlar. Biz aileler olarak yapılan çalışmaları bire bir takip ediyoruz ve destekliyoruz” ifadelerini kullandı.


Birebir eğitim de veriliyor

Velilerin çalışma esnasında hiç bir müdahalesine izin verilmeyen çalışmalarda antrenörler Oğuzhan Özdemir,  Uğur Keskin, Rıdvan Özdemir ve Yavuz Keskin her oyuncu ile birebir ilgilenerek, futbolun ilk harfinden son harfine kadar, yeni gelişen çalıştırma tekniklerinden, gelecekte olabilcek kurallara kadar, her alanda oyunculara destek veriyor. Sporcuların daha şimdiden saha içindeki hareketlerinden,  rakibe davranış şekillerine kadar her konuda da destek vererek oyuncu yetiştirmeye çalışıyorlar.  Yapılan çalışmalar sonucunda gelişme gösteren ve bir çok kulübünde talip olduğu oyuncuları o takımlara göndermek ve oyuncuların takibini yaparak ileride büyük bir sporcu olması için ellerinden geleni yapıyorlar.


Yüzlerce sporcu var

Her geçen gün artan sporcu sayısı ile İstanbul’un gözbebeği haline gelen Avcılar Altay Futbol Okulu'na kayıtların her geçen gün artması dikkat çekiyor.  Ailelerinde memnuniyetini her seferinde dile getirdikleri Avcılar Altay Futbol okulu ileriye dönük bir çok spor kulübünün kendine idol alacağı duruma gelmesi yakındır. 

HAKAN SONGUR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.