Galatasaray'a iki yeni Rumen yıldız adayı: Puscas ve Cicaldau

Galatasaray'a iki yeni Rumen yıldız adayı: Puscas ve Cicaldau
Galatasaray bugüne kadar en çok transfer yaptığı ülkelerden biri olan Romanya'ya bir kez daha çıkarma yapacak. Sarı kırmızılıların gündmeinde Puscas ve Cicaldau var.

Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Galatasaray'ın yeni rotası Romanya. Daha önce Hagi, Filipescu, Popesu ve Adrian Ilie ile önemli başarılar elde eden Cimbom, George Puscas ve Alexandru Cicaldau'yu listeisne aldı.

Oyuncu izleme ekibinin Fatih Teirm ve yardımcılarına sunduğu rapor sonrasında harekete geçirilen iki futbolcunun menajerliğini Gigi Becali yapıyor. Görüşmelerin sürdüğü oyuncular hakkında  “takıma katkı sağlar hem de yatırım değeri taşır” görüşü ifadelerine yer verildi.

Rumen Modric
Romanya'da yetişip çocuk yaşta İnter altyapısına alınan Puscas, geçen sezon Serie B’de Palermo formasıyla 33 maçta 9 gol, 3 asist üretti. 4 kez milli olan 1.88 boyundaki santrfor için İtalyanlar’ın 5 milyon euro bonservis istediği, G.Saray’ın ise 3 milyon teklif ettiği öğrenildi. Romanya’da Craiova forması giyen Cicaldau ise Modric’e benzetiliyor. Genç futbolcunun Almanya’dan da taliplerinin olması değerini yükseltiyor. Aslan’ın bu transferi 5-6 milyon euroya bitirmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.