Galatasaray Bafetimbi Gomis bombasını patlatıyor! 1.5 yıllık anlaşma...

Galatasaray Bafetimbi Gomis bombasını patlatıyor! 1.5 yıllık anlaşma...
Kötü gidişatın ardından dün Tuzlaspor'a 6-2 yenilerek hayal kırıklığı yaşatmaya devam eden Galatasaray, taraftarıyla barışmak adına hamlesini yapıyor. Sarı kırmızılılar eski gol kralı Bafetimbi Gomis ile yeniden anlaşmak üzere. Fransız golcü ile 1.5 yıllık sözleşme imzalamak için kollar sıvandı.

Lider Trabzonspor'un 27 puan gerisinde kalıp kendisini küme düşme hattının hemen üzerinde bulan Galatasaray'da sezonu kurtarabilmek adına çalışmalar sürüyor. Fatih ve İsmail'in performansından menun olmayan teknik heyet kalecinin yanı ısra orta saha ve forvet takviyesi yapılması konusunda rapor vermişti. Gündeme gelen isimlerden biri de 36 yaşındaki eski gol kralı Bafetimbi Gomis olmuştu. Fransız yıldız Al Hilal'de oynadığı dönemde "Aslan bir gün geri dönecek. Yeniden birbirimize sarılacağımız günler gelecek" ifadelerini kullanmıştı. Tecrübeli golcü, dün ise "Verdiğim sözleri tutarım" mesajını paylaştı.


 

6 milyon euroya gitmişti

Sarı-kırmızılıların Gomis ile 1.5 yıllık sözleşme imzalayacağı ifade edildi. Tecrübeli golcüye yarım sezonluk 750 bin euro, gelecek yıl ise 1.5 milyon euro ödeme yapılacağı kaydedildi. Galatasaray'a 2017-2018 sezonunda İngiliz ekibi Swansea'den 2.5 milyon euro'ya gelen Gomis, o sezon ligde 29 gol atarak takımını şampiyonluğa taşımıştı. Ardından Suudi Arabistan kulübü Al Hilal'e 6 milyon euro'ya satılmıştı.

bafetimbi gomis
 

'Yeniden sarılacağız'

Gomis Al Hilal'de oynarken, "Sizi çok özlüyorum. Aslan bir gün geri dönecek. Yeniden birbirimize sarılacağımız günler gelecek" demişti. En son ise "Verdiğim sözleri hep tutarım" paylaşımını yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.