Galatasaray - Beşiktaş derbisi oynanacak mı ertelenecek mi?

Galatasaray - Beşiktaş derbisi oynanacak mı ertelenecek mi?
Süper Lig'de bu hafta sonucu en çok merak edilen maçta karşı karşıya gelecek olan Galatasaray ile Beşiktaş'ın kritik mücadelesine kar engeli çıkabilir. İstanbul'da etkisini sürdüren ve şehri kaplayan beyaz örtünün pazartesi gününe kadar devam edip etmeyeceği ve maçın oynanıp oynanmayacağı merak konusu haline geldi. Peki, Galatasaray - Beşiktaş derbisi oynanacak mı ertelenecek mi? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Barcelona ile 0-0 berabere kalarak ülke puanına bir kez daha katkıda bulunan ve taraftarlarını sevindiren Galatasaray, Avrupa'nın aksine başarısız bir grafik çizdiği Süper Lig'de bu hafta ezeli rakibi Beşiktaş'ı konuk edecek. Bu sezon Trabzonspor'un uzağında kalan iki dev kulübün karşı karşıya geleceği derbinin oynanıp oynanmayacağı da sabırsızlıkla bekleniyor.



Tüm tefbirler alınıyor

Galatasaray , Barcelona deplasmanı dönüşünde Süper Lig'de pazartesi akşamı Beşiktaş 'ı Nef Stadı'nda konuk edecek. Türkiye'yi etkisi altına alan kar yağışı, Seyrantepe civarında da hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Her ne kadar kar yağışının pazartesi günü ülkeyi terk etmesi beklense de, Sarı-Kırmızılı yönetim olası bir kar birikmesi ve zemin bozulmasına karşı önlemini almış durumda. İlk etapta zemini koruma altına alan Galatasaraylı yetkililer, ısıtıcılarla çimleri güçlendirerek sahanın derbiye hazır olmasını sağlayacak.
 

galatasaray trabzonspor
 


Trabzonspor maçında sorun çıkmadı

Ocak ayındaki yoğun kar yağışında alınan tedbirler, o dönemki Galatasaray - Trabzonspor maçının Nef Stadı'nda sorunsuz oynanmasını sağlamıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.