Galatasaray'da Younes Belhanda şoku! Hangi maçları kaçıracak?

Galatasaray'da Younes Belhanda şoku! Hangi maçları kaçıracak?
Sarı kırmızılılar sakatlıktan çektiği kadar başka bir şeyden çekmedi. Mevcut sakatların üstüne şimdi de Belhanda eklendi. Faslı yıldız 6 hafta sahalardan uzak kalacak. Peki Younes Belhanda hangi maçları kaçıracak? İşte detaylar...

Olaylı derbiden ceza almadan kurtulan Belhanda bu kez de sakatlık sebebiyle formasına hasret kalacak. Ülkesi Fas'ın Dünya Kupası Afrika elemelerinde oynadığı mücadelede sakatlanan tecrübeli oyuncu en az 1.5 ay oynayamayacak. Form tutup ritim bulması ise 2 ayı bulabilir.

Fas'ın Kamerun'u 2-0 yendiği mücadelede sahaya en önemli kozlardan biri olarak çıkan Belhanda karşılaşmanın 45. dakikasında sakatlanarak maçı yarıda bırakmıştı.

Sağ arka adalesinden sakatlanan ve sahayı sedyeyle terk etmek zorunda kalan yıldız futbolcudan Galatasaray'a kötü haber geldi.

Yahoo Sports Fransa'dan Manu Lonjon'un resmi Twitter hesabından paylaştığı bilgiye göre Belhanda, 6 hafta sahalardan uzak kalacak.

Belhanda, böylece ligin ilk yarısında kalan maçlarda Sarı Kırmızılı takımdaki yerini alamayacak.
 


Belhanda hangi maçlarda yok?


Galatasaray'ın 10 numarası takımının oynayacağı kritik mücadelelerde de arkadaşlarını yalnız bırakacak. Belhanda Konyaspor, Beşiktaş, Çaykur Rizespor, Başakşehir ve Sivasspor maçlarında sahadaki yerini alamayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.