Galatasaray'dan flaş hamle! Seri bu akşam İstanbul'da

Galatasaray'dan flaş hamle! Seri bu akşam İstanbul'da
Sarı kırmızılılar bir süredir ilgilendiği Jean Michael Seri'nin transferinde mutlu sona ulaştı. Fildişili oyuncu bu gece İstanbul'a ayak basacak. Peki Jean Michael Seri kimdir, kaç yaşında ve kariyeri nedir? İşte detaylar...

Fernando'yu İspanya'nın Sevilla takımına kiralayan Galatasaray Brezilyalının yerini Jean Michael Seri ile doldurdu. Fulham'da forma giyen tecrübeli oyuncu Fildişi Milli Takımı'nda bulunuyordu. Sarı kırmızılılar İngiliz ekibiyle 1.7 milyon euro, Seri ile de 2.5 milyon euro karşılığında el sıkıştı. Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olması, Seri’nin de sarı-kırmızılıları tercih etmesi Fulham’ın ‘evet’ demesinde etkili oldu.

Jean Michael Seri kimdir?
19 Temmuz 1991 tarihinde Grand Bereby'de dünyaya gelen 27 yaşındaki oyuncu futbola Africa Sports'ta başlayıp ülkesinin birçok ünlü futbolcuyu yetiştirdiği ASEC Mimosas'a transfer oldu. Porto'ya kiralanan ve ilk Avrupa transferini Paços Ferreira ile grçekleştiren Seri sonrasında Nice'e geçiş yaptı. Fulham'ın geride kalan sezon 30 milyon euro ödediği Afrikalı futbolcu Fatih Terim'in de önemli isimlerinden biri olacak. Fildişi Milli Takımı'nda 4 senedir oynayan Seri, 23 maçta 2 gol attı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.