Galatasaray'dan gönderilen Belhanda soluğu Beşiktaş'ta aldı! İşte karar...

Galatasaray'dan gönderilen Belhanda soluğu Beşiktaş'ta aldı! İşte karar...
Galatasaray ile olan sözleşmesi haziran ayına kısa bir süre kala sezon bitimi beklenmeden feshedilen Younes Belhanda İstanbul'dan ayrılmadı. Faslı futbolcu sarı kırmızılıların ezeli rakibi Beşiktaş'a transfer olabilmek adına Süper Lig devinin kapısını çaldı. İşte Kara Kartal'ın yanıtı...

Galatasaray'ın Sivasspor'la 2-2 berabere kaldığı maçın ardından Türk Telekom Stadı'nın kötü zemini tartışmalara neden olurken, Younes Belhanda da yayıncı kuruluşa verdiği röportajda adeta isyan etmişti. Sarı-kırmızılı yönetimi hedef alan açıklamalarda bulunan Faslı futbolcunun bu sözleri, spor kamuoyunda gündem yaratmıştı.

Yönetim bu sözler üzerine flaş bir karar alarak tecrübeli futbolcunun sözleşmesini tek taraflı olarak feshetmişti. Hafta içinde G.Saray'la yolları ayrılan Belhanda, İstanbul'dan ayrılmayarak kulüp aramaya başladı.

Menajeri William D'Avila vasıtasıyla İstanbul takımlarına haber gönderen Faslı futbolcunun, Beşiktaş'ın da kapısını çaldığı ortaya çıktı. Siyah-beyazlı yönetim, Belhanda'dan gelen mesaj sonrası konuyu masaya yatırma kararı aldı. Sabah'ın haberine göre Beşiktaş yönetiminin Belhanda'yla ilgili herhangi bir tasarrufunun olmadığı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.