Galatasaray'dan orta sahaya bir dinamo daha: Schneiderlin

Galatasaray'dan orta sahaya bir dinamo daha: Schneiderlin
Banega'dan şu an için istediğini alamayan ve Wanyama'nın da kulübünde kalmasında ısrarcı olması sonucu Galatasaray farklı bir isme yöneldi. Cenk Tosun'un da forma giydiği Everton'da forma giyen Morgan Schneiderlin'i listeye alan sarı kırmızılılara gurbetçi futbolcu da destek verecek.

Seri'yi kadrosuna katarak üçlü orta saha merkezinin ikilisini tamamlayan Galatasaray'da sıra son isme geldi. Daha önce Banega ve Wanyama ile görüşmeler yapan sarı kırmızılıların artık hedefinde Morgan Schneiderlin bulunuyor. Cenk Tosun'un da aracılık ederek Cimbom için çalışacağı vurgulandı.

Yine kiralama
İngiliz basınında çıkan haberlerde G.Saray'ın ilk hedefinin Everton'da forma giyen Morgan Schneiderlin olduğu vurgulanırken, "29 yaşındaki oyuncu için Everton'a kiralama teklifi yapılacak" dendi.

Cenk de devrede
Everton'da 3 sezondur forma giyen Fransız futbolcu için takım arkadaşı Cenk Tosun'un da devrede olduğu vurgulanarak bu transferin bitme ihtimalinin yüksek olduğu vurgulandı.

Şampiyonlar Ligi kozu
İngiliz kulübünde geçtiğimiz sezon 16 resmi karşılaşmada oynayan Fransız oyuncunun G.Saray'a Şampiyonlar Ligi'nde yer alması nedeniyle çok sıcak baktığı da iddialar arasında.

Morgan Schneiderlin kimdir?
Futbol hayatına Strasbourg'da başlayan Fransız futbolcu sırasıyla Southampton, Manchester United ve Everton'da oynadı. Everton'la 2 yıl daha sözleşmesi olan Fransız futbolcu geçtiğimiz sezon 16 resmi maçta oynadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.