Galatasaray'ın hedefi Umut Meraş

Galatasaray'ın hedefi Umut Meraş
Bursaspor'dan sürpriz bir şekilde Fransa'ya transfer olan ve kendisini gösteren Umut Meraş için Galatasaray devrede. Sarı kırmızılılar Le Havre'nin Ligue 1'e yükselmemesini ve Umut'un takımdan ayrılmak istemesini koz olarak kullanacak.

Nagatomo'nun takımdan ayrılmasının kesin olarak görüldüğü  Galatasaray'da Sarrachi'ye alternatif arayan Galatasaray'da Umut Meraş gündeme geldi. Milli takıma kadar yükselen ve Ligue 2'de de önemli işlere imza atan 24 yaşındaki futbolcunun hayalleri suya düşmüştü. Takımının bir üst lige açıkma ihtimali bulunmayan sol bek oyuncusu için Galatasaray devreye girdi.

EURO 2020 hayali de bitti
Takvim'de yer alan habere göre; Üst lige çıkamayan Le Havre'nin EURO 2020'nin iptal olması sebebiyle Umut'u yüksek bonservisle satma hayali de suya düştü. Cimbom'un yıldız oyuncu için hedefi satın alma opsiyonlu kiralama. Milli futbolcuyu yüksek bir rakama satması zor gözüken Le Havre'nin G.Saray'ın teklifine olumlu yanıt verme ihtimali bu kez hayli yüksek. İki takım arasında sıkı bir pazarlık yaşanacak gibi. 

Ligue 2'ye soğuk
Umut'un üst üste 2 sezon 2. ligde oynamaya soğuk baktığı ve Le Havre'den izin isteyeceği konuşuluyor. 24 yaşındaki oyuncunun üst seviyede oynamak istemesi Cimbom'un umutlarını artırıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.