Galatasaray'ın listesindeki Terem Moffi kimdir? Andone'nin yerine geliyor...

Galatasaray'ın listesindeki Terem Moffi kimdir? Andone'nin yerine geliyor...
Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde yer almaya hazırlanan ve şampiyonluk için hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da Florin Andone'nin yerine gelecek isim belirlendi. Belçika'da Kotrijk forması giyen Terem Moffi Cimbom'un yeni hedefi. Peki Terem Moffi kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

Bu sezon sakatlıklar sebebiyle Florin Andone'den istediği verimi alamayan Galatasaray'da Rumen golcünün yerine Falcao'nun alternatifi olarak görev alacak isim belirlendi. Bonservisi Belçika'nın Kortjik takımında bulunan Terem Moffi için sarı kırmızılılar girişimde bulunacak. Güçlü fiziği ile dikkat çeken genç futbolcu sarı kırmızılı taraftarlar da araştırmalarda bulunuyor. Peki Terem Moffi kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Kariyeri ve hakkında bilinmesi gerekenler haberimizde yer alıyor.
 


Devre arasında geldi

Rumen golcünün sezon sonunda İngiliz ekibine dönmesi beklenirken, Cim Bom'da da forvet arayışları başladı. Sarı-Kırmızılılar'ın gündemine son olarak Belçika ekibi Kotrijk'de forma giyen Terem Moffi geldi. Devre arasında Kotrijk'e imza atan 21 yaşındaki forvet, 7 lig maçında 4 kez ağları sarstı.

terem moffi


Terem Moffi kimdir?

Tam adı Terem Igobor Moffi olan Nijeryalı futbolcu 25 Mayıs 1999 tarihinde dünyaya geldi. Futbola Buckswood Football Academy'de başladı. Kauno Zalgris tarafından keşfedildi ve Litvanya'da profesyonel kariyeri başladı. Serbest bırakıldıktan sonra bu kez aynı ülkeden Riterial'e transfer oldu. 31 karşılaşmada attığı 20 golle Korjik'in dikkatini çekti ve devre arasında Belçika'nın yolunu tuttu. Burada da geldiği günden bu yana 9 karşılaşmaya çıktı ve 4 kez rakip fileleri sarstı. 1.88 boyundaki santraforun sözleşmesi 2023'te sona eriyor. Güncel piyasa değeri 1.3 milyon euro.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.