Galatasaray Kayserispor canlı izle linki | Bein Sports 1 canlı izle

Galatasaray Kayserispor canlı izle linki | Bein Sports 1 canlı izle
Fenerbahçe'nin puan kaybı yaşadığı haftada kazanmak için sahaya çıkacak olan Galatasaray evinde son sıradaki Kayserispor'u ağırlayacak. Renktaş takımların kritik mücadelesi de ilgiyle izlenecek. Galatasaray Kayserispor canlı izle linki ve Bein Sports 1 canlı izle bağlantısı haberimizde.

Fenerbahçe'nin puan kaybı yaşadığı haftada kazanmak için sahaya çıkacak olan Galatasaray evinde son sıradaki Kayserispor'u ağırlayacak. Renktaş takımların kritik mücadelesi de ilgiyle izlenecek. Galatasaray Kayserispor canlı izle linki ve Bein Sports 1 canlı izle bağlantısı haberimizde. Zorlu maç çok sayıda taraftar tarafından da izlenmek isteniyor. Galatasaray Kayserispor canlı izle linki ve Bein Sports 1 canlı izle bağlantısı haberimizde.


Galatasaray Kayserispor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 19:00'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.

Galatasaray
 


Galatasaray Kayserispor maçı öncesi OPTA istatistikleri

Kayserispor ile oynadığı son beş Süper Lig maçını en az üçer gol atarak kazanan Galatasaray, lig tarihinde rakibine karşı ilk altı galibiyetlik serisini yakalamak için sahaya çıkıyor.
Galatasaray'a konuk olduğu son beş Süper Lig maçından altı puan çıkaran Kayserispor (2G 3M), daha önceki dokuz karşılaşmada sadece iki puan alabilmişti (2B 7M).
Evinde oynadığı son iki Süper Lig maçını kazanan Galatasaray, bu sezon iç sahada üst üste üç galibiyet alamadı.
Kayserispor, Süper Lig'de oynadığı son sekiz deplasman maçını en az ikişer gol yiyerek kaybetti (toplam 30 gol).
Bu sezon Süper Lig'de en fazla penaltı golü atan takım Galatasaray (6). Kayserispor ise beyaz noktadan en fazla gol yiyen üç ekipten biri konumunda (6; Alanyaspor ve Kasımpaşa ile birlikte).
2019/20 Süper Lig sezonunda oynadığı bütün deplasman maçlarında gol yiyen tek takım Kayserispor (10 maçta 33 gol).
Galatasaray formasıyla çıktığı son üç Süper Lig maçında da gol atan Radamel Falcao, daha önceki altı karşılaşmada sadece bir gol sevinci yaşamıştı.
Galatasaray'ın yeni transferi Marcelo Saracchi, ilk iki Süper Lig maçında iki asist yaptı. 2014/15'ten bu yana sarı kırmızı formayla üç asiste en az maçta ulaşan isim Younes Belhanda (7 maç).
Kayserispor forması giyen Bernard Mensah, Süper Lig'de çıktığı son altı maçta dört gole doğrudan katkı sağladı (1 gol & 3 asist).
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Süper Lig kariyerinde Kayserispor ile karşılaştığı sekiz maçı da kazanırken; son altı karşılaşmada rakip filelere üçer gol gönderdi.

Kayserispor


Galatasaray - Kayserispor muhtemel 11'ler

Galatasaray. Muslera. Mariano. Ahmet. Marcao. Linnes. Donk. Seri. Emre. Feghouli. Ömer. Adem

Kayserispor. İsmail Çipe. Emre Taşdemir. Oğuzhan. Rienstra. Miguel Lopes. Situm. Campanharo. Enver Cenk. Emre Demir. Henrique. Mesanovic.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.