Galatasaray Rizespor maçı canlı izle | Bein Sports 1 canlı

Galatasaray Rizespor maçı canlı izle | Bein Sports 1 canlı
Son olarak Beşiktaş'a yenilerek bu sezonki kötü gidişatına engel olamyan Galatasaray, evinde Çaykur Rizespor'u ağırlıyor. Sarı kırmızılılar rakibini yenerek üst sıraları zorlamak ve psikolojik anlamda kendine gelmek istiyor. Rizespor ise İstanbul deplasmanından 3 puanla dönerek ilk haftalardaki performansına dönüş yapmak amacında. İki güçlü ekibin karşılaşacağı mücadeleyi izlemek isteyenler de yayın bilgilerini merak ediyor. Galatasaray Rizespor maçı canlı izle bağlantısı ve Bein Sports 1 canlı izle seçenek

Lig ve Avrupa'daki kötü performansına artık sünger çekmek isteyen Galatasaray bu akşam Çaykur Rizespor'u ağırlıyor. Türk Telekom Stadyumu'nda binlerce taraftarın destekleyeceği mücadele ekran başında da milyonlar tarafından takip edilecek. Bu sebeple de Galatasaray Rizespor maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Sorusunun yanıtı araştırılıyor. Detaylar haberimizde.



Galatasaray Rizespor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 20:30'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak.

Galatasaray

 

Galatasaray Rizespor beIN SPORTS 1 maçı canlı izle

İki takım arasındaki zorlu mücadele öncesinde milyonlarca taraftar karşılaşmayı izlemenin yollarını arıyor. Galatasaray Rizespor maçı internetten canlı yayın seçeneği ile izlenebilmektedir. Alternatifler ise Digiturk Play ve Bein Connect'tir. İki platformdan satın alacağınız paketlerle birlikte karşılaşmayı FULL HD seyredebilirsiniz.


Galatasaray Rizespor maçı öncesi OPTA istatistikleri

Galatasaray ve Rizespor arasında Süper Lig'de oynanan son 10 maçın altısı berabere biterken, Galatasaray son beş maçta rakibine yenilmedi (2G 3B).
Galatasaray, Rizespor'u ağırladığı son 18 lig maçının sadece birini kaybetti (13G 4B) ve bu maçların tamamında gol attı (toplam 44, maç başına 2,4). Rizespor'un bu deplasmandaki tek galibiyeti Mart 2004'teki maçta geldi (2-1).
Galatasaray, Süper Lig'de Rizespor ile karşılaştığı 36 maçın 34'ünde ve son 28 maçın tamamında gol attı. Sarı kırmızılılar en son 16 Mayıs 1987'de oynanan ve Rizespor'un 2-0 kazandığı maçta rakip fileleri havalandıramadı.
Süper Lig'de evinde 40 maçtır kaybetmeyen Galatasaray (33G 7B), bu alanda hem ligin devam eden en uzun yenilmezlik serisini, hem de kendi tarihinin en uzun iç saha yenilmezlik serisini yaşıyor.
Deplasmandaki son iki Süper Lig maçını beşer gol yiyerek kaybeden Rizespor, bundan önceki 10 dış saha maçında sekiz gol yemişti.
Bu sezon Süper Lig'de rakiplerine en az net gol pozisyonu veren takım Rizespor (11). Şu ana kadar Galatasaray'dan (12) daha az net gol pozisyonuna giren sadece bir ekip var: Ankaragücü (10).
Galatasaray bu sezon Süper Lig'de kalesinde en az gol gören iki takımdan biri (9; Fenerbahçe ile birlikte). Buna karşılık sarı kırmızılılar, Süper Lig'de ilk dokuz haftalar itibarıyla 1989/90'dan bu yana en az gol attığı sezonu yaşıyor (9).
Rizespor bu sezon Süper Lig'de en fazla kafa golü yiyen takım (5).
Çaykur Rizespor'un Süper Lig'de attığı son dört golün üçü Fernando Boldrin'den geldi. Boldrin'in Süper Lig'de Galatasaray'a karşı oynadığı dört maçta golü yok.
Galatasaray'ın Süper Lig'de attığı son beş golün üçünde asist yapan isim Ömer Bayram. Galatasaray adına iç sahada Ömer Bayram'ın dışında bu sezon asist yapan tek oyuncu Steven Nzonzi'ydi (vs Konyaspor).
 

Rizespor


Galatasaray Rizespor muhtemel kadrolar

Galatasaray: Muslera, Şener, Luyindama, Ahmet Çalık, Nagatomo (Emre Taşdemir), Nzonzi, Lemina, Seri, Babel, Feghouli (Emre Mor), Andone

Rizespor: Gökhan, Aberhoune, Talbi, Melnjak, Moroziuk, Diomande, Attamah, Vetrih, Boldrin, Oğulcan, Samudio



Cimbom'un ezici üstünlüğü

Sarı kırmızılılar evinde ağırlayacağı Rizespor ile 40. kez karşılaşacak. Aslan rakibini daha önce oynanan 39 maçta 2 5 kez yenerken 8 kere berabere kaldı. Karadeniz temsilcisi ise 6 defa galibiyer sevinci yaşadı. Galatasaray'ın ev sahibi statüsünde oynadığı müsabakalarda ise 13-2 üstünlüğü bulunuyor. Rizespor ise 2 kez galip geldi.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum