Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde nasıl tur atlar? Kalan maçları

Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde nasıl tur atlar? Kalan maçları
Ülkemizi Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda temsil eden Galatasaray'ın kalan maçları ve ikili averajlardaki durumu merak edilerek araştırılıyor. Avrupa puanı açısından büyük önem taşıyan 3 maç öncesinde tüm bilgiler haberimizde.

Yıllarca Şampiyonlar Ligi'nin gediklisi olarak gittiği turnuvada önemli sonuçlara imza atan Galatasaray, bir önceki Fatih Terim döneminde de kritik galibiyetler alarak ülkemizi sevince boğmuştu. Terim'in aslanları 3 karşılaşması geride kalan D grubunda bir üst tura çıkmak için 270 dakika daha mücadele verecek. Peki Galatasaray'ın kalan maçları ne zaman?

Galatasaray'ın grupta oynayacağı maçların tarihi
Sarı kırmızılılar bugüne kadar çıktığı maçlarda Lokomotiv Moskova'yı 3-0 yendi. Porto'ya 1-0 mağlup oldu ve Schalke ile 0-0 berabere kaldı. Aslan'ın kalan mücadeleleri büyük önem taşıyor. 4 puanı bulunan sarı kırmızılılar 9 puan üzerinden maksimum puanı çıkarmak isteyen Fatih Terim ve öğrencilerinin işi hiç de kolay değil. 6 Kasım Almanya'da Schalke, 28 Kasım'da da Rusya'da Lokomotiv Moskova deplasmanlarına çıkacak olan Galatasary grubun son maçında Porto'yu konuk edecek.

Galatasaray Şampiyonlar Ligi ikili averajda ne durumda?
Eğer grubun son maçının bitmesiyle birlikte üst tura çıkacak olan takımı ikili averaj belirleyecek ise Galatasaray'ın rakiplerine karşı üstün olması gerekiyor. Moskova ekibinin 0 puanda kaldığı grupta bir üst tura çıkması neredeyse imkansız. Galatasaray Rusya'dan mutlak suretle gaibiyet çıkarmak zorunda. Gelecek 3 puan sarı kırmızılılar için adeta ilaç gibi olacak. Porto'yu 1-0'ın rövanşında ağırlayacak olan İstanbul ekibi en az 2 farklı kazanmak zorunda. Schalke deplasmanında gollü beraberlik ve galibiyet işini kolaylaştırabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.