Galatasaray'a Bundesliga takımından transfer! Girişimler başladı...

Galatasaray'a Bundesliga takımından transfer! Girişimler başladı...
Yeni sezonda da şampiyonluk mücadelesi vermek isteyen Galatasaray'da gözler Hoffenheim'de forma giyen Umut Tohumcu'ya çevrildi. Gurbetçi futbolcular için ilk temaslar gerçekleştirildi.

TFF'nin uygulayacağı yabancı futbolcu kontenjanına uyum sağlamak adına birçok yerli futbolcuyu listesine alan Galatasaray'da hemen hemen her mevkiye arayış gerçekleştiriliyor. Hem sayıyı doldurmak hem de mevcut isimlerin ayrılması halinde eksik kalmamak amacıyla hareket eden teknik heyet ve yönetim son olarak Umut Tohumcu'yu gündemine aldı. İlk adımlar da atıldı.

Merkez orta saha ve 10 numara alternatiflerini çoğaltmak isteyen Galatasaray'da rota Almanya'ya çevrildi. 19 yaşındaki Umut Değer Tohumcu listeye dahil edildi. Forma giydiği Hoffenheim için atağa kalkan Aslan, en kısa sürede süreci tamamlamak amacında.

5 milyon euroluk piyasa değeri ile ön plana çıkan Umut Tohumcu bu sezon Bundesliga'da 2 gol atma başarısı gösterdi. 2028'e kadar da kontratı bulunuyor. Eren Dinkçi konusundaki hatasını tekrarlamak istemeyen yönetim bu kez elini çabuk tutacak.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.