Galatasaray'dan Fabra teklifi

Galatasaray'dan Fabra teklifi
 Spor Toto Süper Lig'i 2. sırada bitirerek şampiyonluğu kıl payı Beşiktaş'a kaptıran Galatasaray'da gelecek sezon için çalışmalar son sürat devam ediyor. Ara transferde kadrosuna takviye yapan sarı kırmızılılar, şampiyon kadroyu kurmak için düğmeye bastı. Arayışlarını sürdüren Aslan'ın Kolombiyalı sol bek Frank Fabra'yı transfer etmek istediği ve Boca Juniors'a 3.5 milyon dolar teklif ettiği öne sürüldü.

Marcelo Saracchi'nin takımdan ayrılması sonrasında sol bek transferi için arayışlarını sürdüren Galatasaray'ın gündemine yeni bir isim girdi. Takvim'in derlediği habere göre; Arjantin basını, Sarı-Kırmızılılar'ın Boca Juniors formasını giyen Frank Fabra ile ilgilendiğini öne sürdü.

Haberde, Galatasaray'ın Kolombiyalı futbolcunun bonservisi için 3.5 milyon doları gözden çıkardığı da belirtildi. 30 yaşındaki Fabra'nın kulübüyle 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. 22 kez Kolombiya Milli Takımı'nın formasını giyip 1 gol atan yıldız futbolcu daha önce Independiente Medellin ve Deportivo Cali'de görev yapmıştı. FOTOMAÇ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.