Galatasaray'dan İngiltere çıkarması! Dünyaca ünlü yıldız listede

Galatasaray'dan İngiltere çıkarması! Dünyaca ünlü yıldız listede
Gelecek sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, birçok isimle görüşmeye başlarken 4 koldan harekat yürütülüyor. Yeni hedef ise daha önce Fenerbahçe'nin de istediği Wilfred Ndidi.

Hatayspor'u 1-0 yenerek şampiyonluk yarışında yoluna kayıpsız devam eden Galatasaray'da sıra Süper Kupa'ya geldi. Hafta sonunda sarı lacivertlilerin U19 takımı ile çıkma kararı sonrasında nasıl bir durumla karşılaşacağını merakla bekleyen Cimbom, ligde ise Alanyaspor ile karşılaşacak. Akadeniz'den 3 puanla dönmeyi hedefleyen Okan Buruk ve öğrencileri Pendikspor'u da evinde yenmeye çalışacak. Diğer yandan transfer çalışamları da sürüyor. Biraçok yıldızın bulunduğu listeye son olarak daha önce de peşinde olunan Wilfred Ndidi eklendi.

Şampiyonlar Ligi kadrosu oluşturuluyor

Bu sezon gerçekleştirdiği transferlerin bir bölümünden fayda göremeyen ve bunu gelecek sene için ortadan kaldırmak isteyen Galatasaray'da takımdan ayrılması kesinleşen Ndombele'nin yerine Wilfred Ndidi takviyesi yapılacak. Nijeryalı yıldız bu sezon çıktığı 29 karşılaşmada 4 gol atıp 6 da asist üretti. 1814 dakika da sahada kaldı. Cimbom'un en büyük kozu ise Şampiyonlar Ligi olacak. Daha önce Fener'in istediği Afrikalı orta sahanın sözleşmesi de sezon sonunda tamamlanıyor.

İngiltere'de kalabilir

Takımı Leicester City ile Championship'te 3'üncü sırada bulunan Wilfred Ndidi, sezon sonunda elde edilecek sıralamaya göre kararını verebilir. Bir sezon daha alt ligde oynamak istemiyor. İlk iki sırayla arasında sadece bir maçlık fark bulunan Tilkiler eğer Premier Lig'e çıkmayı başarırsa 27 yaşındaki futbolcu Ada'da kalmaktan yana tercih yapabilir. Yönetim ise kısa sürede işi bitirmek amacında.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.