Gazişehir Gaziantep FK Kayserispor maçı canlı izleme linki | Bein Sports 1 canlı

Gazişehir Gaziantep FK Kayserispor maçı canlı izleme linki | Bein Sports 1 canlı
Süper Lig'de pazar günü Gaziantep'te açılıyor. Ligde son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla dikkat çeken Gazişehir Gaziantep FK evinde uzun süre sonra galibiyet sevinci yaşayan Kayserispor'u konuk ediyor. Gaazişehir Gaziantep FK Kayserispor maçı canlı izleme linki ve Bein Sports 1 canlı izle bağlantısı haberimizde.

Ligde başarılı çıkışını sürdüremeyen ve son haftalardaki kötü sonuçlarla taraftarlarını üzen  Gazişehir Gaziantepf FK'nın konuğu geçen hafta Çaykur Rizespor'u yenerek moral bulan Kayserispor. Güneydoğu ekibi alacağı galibiyetle hem taraftarını sevindirmek hem de yeni bir sayfa açmak isterken sarı kırmızılılar ise üst üste ikinci zaferini elde etmek amacında. Gazişehir Gaziantep FK Kayserispor maçı canlı izleme linki ve Bein Sports 1 canlı izle bağlantısı için haberimizi okuyabilirsiniz.

 

Gazişehir Gaziantep FK Kayserispor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 14:00'te başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.

gazişehir gaziantep fk
 


Gazişehir Gaziantep FK Kayserispor maçı öncesi OPTA istatistikleri

Gaziantep FK ile Kayserispor, Süper Lig tarihinde ilk kez karşı karşıya geliyor. Bu sezon ligde yer alan takımlar arasında Kayserispor'un mağlup edemediği tek rakibi Yeni Malatyaspor (5 maç).
Bu sezon evinde oynadığı tüm maçlarda gol yiyen Gaziantep FK (7 maçta 11 gol), ilk iki karşılaşmada aldığı galibiyetlerin ardından son beş iç saha maçında rakiplerini mağlup edemedi (2B 3M).
Süper Lig'de çıktığı son beş deplasman maçını en az ikişer gol yiyerek kaybeden Kayserispor, bu sezon dış dahada galibiyetle tanışamayan tek takım.
2019/20 Süper Lig sezonunda duran toptan en fazla gol yiyen takım Kayserispor (13).
Gaziantep FK bu sezon iç sahada oynadığı maçlarda rakip kalelere 23 isabetli şut çekti. Bu alanda Süper Lig'de daha düşük isabet sayısına ulaşan tek ekip Denizlispor (22).
Bu sezon Süper Lig'de ceza sahası dışından gol atamayan tek takım olan Kayserispor, aynı zamanda bu şekilde en fazla gol yiyen ekip konumunda (8).
Bu sezon Gaziantep FK formasıyla Süper Lig'de en fazla gole katkı sağlayan oyuncu olan Patrick Twumasi (5 gol & 2 asist), son dört haftada takımı adına skor katkısı yapamadı.
Süper Lig'in ilk 14 haftasında en fazla pas arası yapan üç oyuncudan biri Papy Djibolodji (29; Welinton ve Nazım Sangare ile birlikte).
Süper Lig'in 2019/20 sezonunda henüz golü olmayan oyuncular arasında rakip kaleye en fazla şut çeken isim Bernard Mensah (20).
Bernard Mensah, Kayserispor formasıyla çıktığı son dört Süper Lig maçının üçünde birer asist yaptı.

Kayserispor


Gazişehir Gaziantep FK - Kayserispor muhtemel 11'ler

Gaziantep FK: Güney Güvenç, Oğuz Ceylan, Papy Djilobodji, Jean Armel Kana-Biyik, Alin Tosca, Güray Vural, Kenan Özer, Raman Chibsah, Bartlomiej Pawlowski, Patrick Twumasi, Olarenwaju Kayode

İstikbal Mobilya Kayserispor: Silviu Lung, Miguel Lopes, Benoit Poulain, Mert Kula, Yasir Subaşı, Brice Dja Djedje, Hasan Hüseyin Acar, Ziya Alkurt, Bernard Mensah, Emre Demir, Artem Kravets

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.