Gençlerbirliği Beşiktaş maçı canlı izle | beIN SPORTS HD 3 canlı izle

Gençlerbirliği Beşiktaş maçı canlı izle | beIN SPORTS HD 3 canlı izle
Kötü giden sezonu Şampiyonlar Ligi bileti ile taçlandırmak isteyen Beşiktaş, Ankara'da formalite maçına çıkacak olan Gençlerbirliği deplasmanında 3 puan arıyor. Siyah beyazlılar kazanarak Trabzonspor ve Sivasspor'un kaybetmesini bekleyecek. Gençlerbirliği Beşiktaş maçı canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 3 izle linki haberimizde yer alıyor.

Boateng ve Burak Yılmaz ile yollarını ayıran Beşiktaş, sezonun son maçında Gençlerbirliği'ne konuk oluyor. Ankara deplasmanından 3 puanla dönmek isteyen siyah beyazlılar, rakiplerinin kayıpları ile girdiği Şampiyonlar Ligi bileti potasından zaferle çıkmak amacında. Diğer yanda ise Alkaralar'ın herhangi bir şekilde küme düşme tehlikesi bulunmuyor. Alacakları sıralama sadece performans ödülündeki miktarı azaltacak ya da yükseltecek. Gençlerbirliği Beşiktaş maçı canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 3 izle linki haberimizde yer alıyor.
 


Gençlerbirliği Beşiktaş maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 21:00'de başlayacak. Mücadele Bein Sports 3'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.

Gençlerbirliği
 


Gençlerbirliği Beşiktaş maçı öncesi OPTA istatistikleri

Beşiktaş'ı konuk ettiği son yedi Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Gençlerbirliği (3G 3B), bu yenilgiyi gol atamadığı tek karşılaşmada aldı (Ocak 2015'te 0-2).
Gençlerbirliği ile oynadığı son iki Süper Lig maçını kazanan Beşiktaş, rakibi önünde daha uzun bir seriyi en son Ağustos 2005-Mart 2009 arasında yakaladı (8G).
Evinde oynadığı son iki Süper Lig maçını kazanamayan Gençlerbirliği (1B 1M), Hamza Hamzaoğlu yönetiminde ilk kez üst üste iki iç saha karşılaşmasında puan kaybetti.
Son deplasman maçında Yeni Malatyaspor'u yenen Beşiktaş, Sergen Yalçın göreve geldikten sonra dış sahada üst üste iki galibiyet alamadı.
Süper Lig'in son üç sezonunda da oynadığı 34. hafta maçlarını kazanan Gençlerbirliği, son yenilgisini 2014/15'te Beşiktaş'tan aldı (1-2).
Bu sezon ilk golü attığı Süper Lig maçlarının tamamını kazanan tek takım Beşiktaş (15G).
Bogdan Stancu, Gençlerbirliği'nin Süper Lig'de attığı son altı golün dördüne doğrudan katkı sağladı (2 gol & 2 asist).
Beşiktaş'ın son iki sezonda oynadığı 34. hafta maçlarında birer oyuncusu hat-trick yaptı (2017/18 - Cyle Larin & 2018/19 - Güven Yalçın).
Beşiktaş forması giymeye başladığı Ocak 2018'den bu yana Süper Lig'de en fazla gol atan stoper Domagoj Vida (9).
Son iki Süper Lig maçında kalesine gelen 7 şutu da kurtaran Ersin Destanoğlu, daha önceki 16 şutun sekizinde gole izin vermişti.



Beşiktaş


Gençlerbirliği - Beşiktaş muhtemel kadrolar

Gençlerbirliği: Ertaç, Erdem, Flavio, Traore, Halil İbrahim, Berat, Soner, Candeias, Sefa, Sio, Stancu.

Beşiktaş: Ersin, Gökhan, Vida, Roco, Rıdvan, Elneny, Atiba, Diaby, Tyler Boyd, N'Koudou, Güven Yalçın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.